donderdag 12 juli 2012

Shoplog - Action 6#I did it again... De Action moet wel één van mijn favoriete winkels zijn. Je kan er heel wat leuke dingen kopen voor een prikje, dus het is niet meteen een probleem als je eens iets meeneemt die je eigenlijk niet nodig hebt. Even shoppen en genieten!


Toen ik de nieuwe kokosnoot producten zag stormde ik er letterlijk naartoe. Ik ben echt verslaafd aan alles wat de geur kokosnoot bevat. Ik had eerst twee producten in mijn mandje gelegd, maar heb er uiteindelijk ééntje terug gezet. Ik wilde vooral de conditioner uitproberen en deze kostte 1,69 cent. Ik zocht ook nog naar wat floss, maar zag toen deze dunne stokjes die mij heel handig leken. Deze waren 99 cent, dus zeker geen geld.


Ik wou al heel lang een witte tak in mijn kamer om deze hartjes aan te hangen. Ze verkochten deze al een tijdje niet meer, maar toen ik deze zag liggen greep ik mijn kans. Ik kon mijn DIY project verderzetten en het resultaat ziet er echt goed uit. Jullie zullen later het eindresultaat beter te zien krijgen in een artikel.


Ik hou enorm van stickers. Hoe schattiger, hoe beter! Ik kom bijna altijd thuis met wat stickers. Deze deden mij aan kawaii stickers denken die je vaak in kawaii online shops kunt verkrijgen, dus ik moest deze gewoon meenemen. Cute!~


Wat tacky gum die hopelijk mijn 'L' in de auto goed zal vasthouden. Ik ben namelijk nog in de leer als het op autorijden aankomt en ik kan je verzekeren dat het niet fijn is als je 'L' plots naar beneden valt tijdens het rijden. Gelukkig zal dat met deze tacky-gums snel verholpen worden. Deze was ongeveer 0.69 cent. Naast de gums kan je een geurkaarsje zien van airwick. Er waren er niet veel meer over, maar ik was zo blij dat er nog enkele waren. Ik koos voor een bosvruchten geur, die tevens momenteel naast mij aan het branden is tijdens het schrijven van het artikel. Het ruikt echt heerlijk zoet! 


Oké, deze aankoop is iets wat ik eigenlijk totaal niet nodig had, maar toen ik het zag schreeuwde het gewoon 'Dresses and Daisies'. Ik zie een schattig jurkje met bloemenprint, schattige stijl, schoenen, dus ik moest het gewoon meenemen. Momenteel heeft dit zakje een ereplaats gekregen in mijn handtas. Deze was iets van 0,99 cent.

"Wat waren je laatste Action aankoopjes?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.