zaterdag 28 juli 2012

Sleek - Blush pixie pink


Sleek, een merk die keer na keer met leuke producten op de markt komen die vele hartjes sneller doen slaan. Dit keer review ik geen nieuw product van dit merk, maar een product die al een hele tijd in het vaste assortiment te vinden is. Dit is niet meteen de kleur die mij meteen aantrok omdat ik een grote voorliefde toon voor peachy kleuren, maar ik vond dat het tijd werd voor iets nieuws. Dit is dus 'iets nieuws' geworden. Een prachtige roze blush die de naam Pixie pink draagt. Heel toepasselijk vind ikzelf.

Verpakking

De verpakking die Sleek te bieden heeft komt bij elk product van het merk terug. Een stevig doosje met het merk erop en een stevige sluiting. Het doosje is binnenin voorzien, net zoals de paletten van Sleek, van een spiegel. Deze zijn zeer handig als je de blush eenmaal wil aanbrengen en dus ook een voordeel om bij de blush te hebben. Als je het doosje omdraait zie je wat meer informatie zoals de naam, ingrediënten, verplichte versheidsdatum (24 maanden) en het gewicht. Het enige nadeel wat ik bij dit doosje kan bedenken is dat je de kleur die binnenin zit niet kan zien, dus het doosje moet open om te verhullen wat erin zit. Vele beautybloggers zijn heel vindingrijk geweest en hebben hun blush (of palette) voorzien van een druppel nagellak die bijna identiek dezelfde kleur heeft. Zo kan je makkelijk de juiste kleur nemen die op die dag het beste bij je past.


Inhoud

Over de hoeveelheid blush die je krijgt kan ik zeggen dat je er een hele poos mee doet. Er zit dus vrij veel product in een doosje. De kleur, deze keer een felroze kleur, is heel erg gepigmenteerd. Eén enkele veeg met je vinger en je hebt meteen heel wat product op je vinger zitten. Ook een kwast kan voor hetzelfde effect zorgen, dus het is een goed idee om deze blush op te bouwen en te versterken naarmate je huidskleur. Deze kleur wordt vaak aangeraden omdat het een kleur is die bijna iedereen staat. De blush blijft een hele dag probleemloos zitten en zorgt meteen voor die stralende, maar niet over the top, blush die je nodig hebt.

Algemeen

Deze blush is zeker een goede aanvulling op je stash en kan perfect gebruikt worden als eerste blush. Omdat de kleur zoveel mensen past hoef je je geen zorgen te maken of de kleur wel bij je huidskleur zal passen, want dat zal hij zeker. Een enige nadeel aan deze blush is dat hij enkel online of in Engeland verkrijgbaar is, maar dat het je wel vaker bij soortgelijke merken. De beste optie die ik kan voorschotelen is dat je hem online koopt, net zoals ik gedaan heb. 

Je kan deze blush kopen op verschillende online webwinkels. Ik betaalde er 5,49 Euro voor.

"Wat vind jij van online make-up aankopen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.