maandag 2 juli 2012

Stash - video's


Iedere beautyblogger draagt wel de droom om een prachtige stash op te bouwen. Vaak zijn ze dan ook heel trots om hun eigen verzameling aan de wereld te tonen en geef toe... het is fijn om even mee te dromen dat je net zo'n even grote stash hebt als hen. Ik maakte even een opsomming van de leukste, Nederlandse en Belgische, stashes!

Belgische beautyblogs

Eén van de eerste stashes die ik met open mond bekeek was die van een beautyblogger die ik volgens mij als eerste leerde kennen in de wereld van de Belgische beautybloggers, namelijk Marijke. Ze heeft een prachtige en grote stash en die stash blijft maar groeien! Een lieve meid die overduidelijk fan van MAC is.

Nog een Belgische beautyblog is die van beautyloves. Zij laat je ook even binnengluren in haar stash.

Als laatste nog een meisje die ik best al een hele tijd volg, namelijk die van honeypopland. Ook zij heeft een prachtige stash die zeker een kijkje waard is.

Nederlandse beautyblogs

Ik volg Maud al een hele lange tijd met haar site BeautyBeforeBreakfast. Ze heeft al zo'n mooie collectie opgebouwd met zowel duurdere als budget producten.

Een hele fijne stash is die van Femketje. Ze geeft tips over budget producten en gebruikt een product voor meerdere doeleinden. Zo zie je maar dat je met weinig geld heel veel kan doen.

Een grotere Nederlandse beautyblog is die van Beautylab, dus volgens mij kennen jullie Serena wel. Zij gebruikt kleinere doorzichtige doosjes om haar stash op te bergen. Ik vind het wel iets hebben.

"Van welke stash kijk jij op?"

© Dresses and Daisies | All rights reserved.