woensdag 15 augustus 2012

Foto's - De Heide

Het was best laat toen we vertrokken naar de Heide om foto's te nemen, maar ik wilde kost wat kost foto's gaan nemen van de prachtige Limburgse natuur. Een mooi deel van het Limburgse schoon moet wel de Heide zijn. Het ligt vlakbij het huis van mijn vriend, dus na een kort fietstochtje kon ik er naar hartelust foto's nemen.

Even profiteren van de zon die net ondergaat en vlug een duik maken in het gras om een roede amateuristische wielrenners te ontwijken. Het hoort er allemaal bij als je foto's maakt.Ik vond het heerlijk om een foto-uitstapje te maken en vind de eerste foto's zeer geslaagd. Natuurlijk moet ik nog veel bijleren over hoe, wat, timing, enzovoort je moet gebruiken als je meer professionele foto's gaat maken. Dat komt wel... met de tijd. Ik geniet er echt van!

"Heb jij al landschap foto's gemaakt?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.