dinsdag 7 augustus 2012

New in - Nikon D3100 - Eerste foto's

Een nieuwe camera... Na jaren het beste te halen uit een goedkope camera werd het tijd voor een nieuwe. Reviews bekijken, nadenken, vragen stellen, dus kortom wikken en wegen welk fototoestel het beste bij me zou passen... Gisteren, in de vooravond, ging de bel om een zwaar pakketje af te leveren.

Ik zal geen volledig review schrijven over de camera, maar ik zal wel mijn eerste kiekjes met jullie delen. Ik ben volledig nieuw in de wereld van de spiegelreflex camera's dus het zal een hele poos duren voor ik alles onder de knie heb, maar dat komt zeker en vast nog. Na het opladen van de batterij en de handleiding diagonaal door te nemen stapte ik naar buiten om de eerste foto's te maken. Jup.. ik kon niet meer wachten en maakte foto's van planten om mijn nieuwe aanwinst uit te testen. Aan de instellingen heb ik nog niet 'geprutst' dus deze foto's zijn gemaakt met de standaardinstellingen, auto.
Ik was verbluft... Voor iemand met een prulcamera is deze camera echt wel een verbetering. Ik ben  dan ook heel erg blij Ik weet dat ik niet zo mag opscheppen, maar echt... ik schreeuw het bijna van de daken! Zo blij!

"Welke camera heb jij in je bezit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.