maandag 6 augustus 2012

Picture Post - 001#


Een kiekje zegt meer dan duizend woorden... Omdat ik merk dat deze kiekjes jullie al eerder hebben aangesproken zal ik proberen maandelijks een soortgelijk artikel te plaatsen en het geeft mij meteen een goeie por dat ik meer foto's moet nemen!


1. Roze periode: roze lisptick en t-shirt - 2. Roze periode: nieuwe blush in pixie pink net gearriveerd - 3. BBQ time - 4. Soesjes gemaakt - 5. Nieuwe Essence blush kunnen scoren, maar deze is stiekem niet voor mij - 6. Wraps met kruidenkaas, komkommer, zalm en noten: and it was yummie! - 7. Nieuwe haarloze kat van mijn oom waar ik zo hard moet aan wennen. Lief en aanhankelijk is ze zeker en vast. - 8. Fietsen door het Limburgse schoon. - 9. Nieuw fototoestel gekocht! Een grote stap!Efteling uitstap - 9. Er hing een vreemde gloed over het kasteel van Doornroosje. Ik werd er heel erg moe van... - 10. Hersens op nul en een grote moeite doen om het liedje niet vast in je hoofd te laten zitten. - 11. Draak - 12. Eén van mijn (onze) grote favorieten was de vliegende hollander (naast Joris en de draak natuurlijk). Een originele wachtrij waar we gelukkig niet heel lang hoefden te wachten. "Booter bij den Visch". - 12.   Indische waterlelies. \o/ - 13. Nadat de show drie keer gecancelled werd konden wij nog de laatste show van de dag meepikken. Gelukkig, want het was zeker de moeite waard. Ravelijn. - 14. Kinderen waren echt aan het roepen door de 'spreekbuis' om de aandacht van de sprookjesboom te krijgen. Heel mooi om te zien. - 15.16. Om de leuke dag af te sluiten gingen we een kijkje nemen bij aquarina. Er stond veel volk, maar we wisten ons op een muur te hijsen en hadden een heel goed zicht op het gebeuren. Heerlijk.

Ziezo. Ik zweer plechtig dat ik meer foto's zal nemen en er een vaste gewoonte zal van maken!

"Welk kiekje staat in jou geheugen gegrift deze maand?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.