maandag 20 augustus 2012

Wat ik meer zou moeten gebruiken - Zoeva metallic stones palette

Heb je ook zo'n makeup product liggen die je zo graag wilde, maar eigenlijk veel minder gebruikt dan je zelf zou willen? Nou... ik ook.


Wanneer heb ik dit metallic stones palette weer gekocht? Vorig jaar in de zomer... ik ben er vrij zeker van. Ik zat dagenlang te kijken op de site van het bekende duitse makeup merk Zoeva. Ik wilde er namelijk heel graag een degelijke kwastenset bestellen. Na vele reviews en opening video's (in het duits!) te bekijken was ik verkocht aan dit palette. Het rolde mijn winkelmandje in, samen met de kwastenset, en ik kon niet wachten om hem in handen te krijgen. De eerste kennismaking met het palette was geweldig: prachtige pigmentatie, veel product,  prachtige kleuren, goede verpakking ... alles prachtig dus! Ik heb hem even heel veel gebruikt, maar ik moet toegeven dat ik niet elke dag oogschaduw gebruik. het palette raakte wat op de achtergrond. Een volledig review over het palette lees je hier.

Ik moet toegeven dat ik twijfelde om het palette te verkopen. Waarom zou je iets houden als je het toch niet gebruikt, denk ik dan. Mijn twijfel werd verstoord door het palette meer te gaan gebruiken. Even niet Naked palette en even niet wet n wild, want deze moet ook wat aandacht. Het heeft geholpen.

Wat schreef ik eerder? Prachtige pigmentatie toch? De kleuren zijn heel bijzonder, want ze geven een bijzonder effect naarmate je in een bepaald licht staat. Een metallic effect dus. Heerlijk voor feestjes, uitgaan of gewoon om dagelijks te gebruiken. Ik heb dus zeker geen spijt dat ik het metallic stones palette gekocht heb. Ik ben er kennelijk nog steeds gek op en heb het afgelopen tijd enorm veel gebruikt. Soms moet je wel iets herontdekken en wat ben ik blij dat dat is gebeurd.

"Kan je al raden welke vraag? Wat zou jij meer moeten gebruiken?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.