woensdag 8 augustus 2012

Win: Essence Miami Roller Girl Blush!

Ombre is in. Dat kon je al merken op de vele blogs die duizenden producten tonen, van kleren tot make-up, waarin de ombre trend verscholen zit. Toen ik deze ombre blush van Essence in de schappen zag liggen moest ik toch eentje meebrengen voor jullie. Kijk dus snel verder en maak kans op deze blush!


Deze blush is niet te koop in Nederland, maar wel in BelgiĆ«. Toch is deze limited edition al op heel wat plaatsen uitverkocht. Het schap kan je vaak helemaal leeggeroofd terugvinden... Nog een reden meer om zeker mee te doen met deze winactie. Het kleuroverloop is geen overspray wat wil zeggen dat je een hele tijd kan genieten van de bijzonderheid ervan. Wat moet je doen om kans te maken?
- Laat een bericht achter waarin je verteld dat je meedoet en laat ook een geldig e-mail adres achter (als je geen e-mail wilt achterlaten zorg je ervoor dat ik je op een andere manier kan contacteren indien je wint)
- Volg DressesAndDaisies via Bloglovin' of GFC
- Like dit bericht op bloglovin'
- Tweet dit berichtje (of een soortgelijk bericht): "Win een ombre Miami Roller Girl blush van #Essence op http://dressesanddaisies.blogspot.be/ RT=Lief!"

Wil je extra kans maken dan kan je:
- Een linkje naar deze winactie op je blog plaatsen (Als je dit doet kan je een link plaatsen zodat ik er een kijkje kan naar gaan nemen)
- Maak een blogpost over deze winactie (zelfde als hierboven, linkje graag)

Andere:
Zowel personen uit Belgiƫ als uit Nederland kunnen probleemloos meedoen. Als je jonger bent dan 18 jaar dan is het wel nodig om de toestemming te krijgen van je ouders. De winactie loopt vanaf vandaag (woensdag 8 augustus 2012) tot en met zaterdag 3 september 2012. De winnaar wordt kort daarna bekend gemaakt. Als de winnaar binnen de 48 uur niet reageert wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Dat lijkt mij het eerlijkst. Dus... veel succes iedereen! Ik duim voor jullie allemaal hoor en weet dat iedereen evenveel kans kan maken!

"Doe jij al mee met deze winactie?"

© Dresses and Daisies | All rights reserved.