zaterdag 1 september 2012

Definitely Rebuy - TBS Chocomania shower cream

Er leek geen einde te komen aan mijn bodemloze shower cream Chocomania van The body shop. Er zit momenteel nog maar een likje in, maar ik kan er best nog een weekje mee doorkomen. Toch vond ik het hoog tijd om een back-up te kopen, want dit goedje moet ik gewoon in huis hebben. Voor het zekerste... you know.


Ik kocht deze shower cream niet lang nadat de Chocomania lijn uitgekomen was. Iedere blog vertelde  erover en toen ik uiteindelijk mijn neus eraan zette was ik helemaal verkocht. Elke vrouw houdt wel van chocolade, maar mijn liefde voor chocolade mag je nog eens x1000 doen. Ik stond al snel aan de kassa om een product van deze lijn te kopen, wat uiteindelijk de shower cream is geworden. Ik ga ongeveer om de twee dagen in de douche en gebruikte telkens deze douchecrème. Het wordt waarschijnlijk wel duidelijk dat deze flacon een hele poos meegaat. Vanaf februari tot nu om wat specifieker te zijn en nog steeds ben ik er gek op. Een volledig review lees je hier.

Het product hydrateerd mijn droge huid en laat mij de hele dag lekker zoet geuren naar chocolade, maar niet op een overdreven manier. Een lichte en subtiele geur dus.

Nuja... al het euforische gedrag over dit product betekent dat ik helemaal niet meer zonder kan. Het is zeker mogelijk dat een andere persoon dit product maar niets vindt, wat heel begrijpelijk kan zijn. Elke persoon heeft een unieke smaak als op op geuren en kleuren aankoopt en dat is bij dit product niet anders. 

Je kan de shower cream, samen met nog met nog heel wat andere producten van de Chocomania lijn, vinden bij The Body shop. Ze kosten ongeveer 6 euro per stuk. Misschien ook leuk om te weten dat ze nog een hele tijd in The Body shop verkrijgbaar zullen zijn waar ik alleen maar blijer van word. Jij ook?

"Van welk product moet jij kost wat kost een back-up in huis hebben?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.