woensdag 19 september 2012

Foto's - Middagje dierendingen

"Naar de dierenwinkel of koekjes bakken?", vroegen ik en mijn moeder aan mijn kleine nichtje. "De dierenwinkel!", antwoordde ze bijna meteen terug. Goed dan. We vertrokken richting dierenwinkel om er een (kinder)dierennamiddagje van te maken.


Er was een klein japans/chinees tuintje aangelegd op het einde van de visafdeling. Er even rondneuzen kan nooit kwaad, niet?

Even uitrusten en wat te drinken inschenken. In een kom... Mijn nichtje hield deze pose niet lang vol, want de kan was veel zwaarder dan verwacht.

Ik heb enkel foto's genomen in de knaagdierenafdeling en zelfs daar is het aantal foto's beperkt gebleven. Pas op want er is smeltgevaar!

Luieren op elkaars kont. Moet hemels zijn om zo'n fluffy kussentje te hebben. Alle konijntjes waren uber-cute, maar ook de vlaamse reuzen mochten gezien zijn. Echt wonderbaarlijk hoe groot een konijn eigenlijk kan zijn.


Look at the babies! Je kan zien dat de kleintjes al hier en daar wat vacht beginnen krijgen. Ze zullen snel groot zijn, maar zie jij wat ik zie? Er zit een indringer op de foto!

 "Moet ik meer mijn camera meenemen op uitstapjes zoals deze?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.