dinsdag 11 september 2012

GESLOTEN Gosh winactie 2x

En toen... toen had Dresses and Daisies 100 followers op bloglovin'. Een hele grote mijlplaal als je het mij vraagt, want ik sta er nog steeds van versteld dat zoveel leuke meiden (en jongens) dagelijks mijn site komen bezoeken. Ik kan het bijna niet geloven... Ik wil jullie daarom graag bedanken met een winactie!

De herfst staat voor de deur, maar dat wil niet zeggen dat je daarom geen fleurige kleurtjes meer mag gebruiken. Daarom geef ik deze twee 'flashy' trio oogschaduws van Gosh weg. Deze zijn in de kleur Pink sunset en Tropic fever. Alleen voor de naam moet je al meedoen!

Pink sunset
Tropic fever
De winactie zal verlopen zoals alle vorige winacties verlopen zijn. Het belangrijkste is dat je mij volgt en dat je een geldig e-mail adres achterlaat. Als je dat niet doet kan ik je deelname helaas niet laten doorgaan.

Ja! Ik wil graag meedoen!
Laat een bericht achter waarin je vertelt dat je meedoet en laat daarbij een geldig e-mail adres achter. (geen mailadres = geen deelname!)
Volg DressesAndDaisies op Bloglovin' of GFC
Like dit bericht op Bloglovin'
Tweet dit berichtje (of een soortgelijk bericht): "Win 2x Gosh trio oogschaduws op http://dressesanddaisies.blogspot.be/ RT = Lief!"

Ik wil deze winactie heel graag winnen en wil graag extra kansen.
Plaats een linkje op je blog naar deze winactie. Plaats ook een linkje onderaan (op dit artikel) zodat ik er een kijkje kan naar gaan nemen.
Maak een blogpost over deze winactie (graag ook een linkje, zie hierboven)

Andere
Zoals gewoonlijk kunnen zowel personen uit BelgiĆ« als personen uit Nederland deelnemen. De winnaar wordt eerlijk gekozen door een fruitmachine. Als je jonger bent dan 18 jaar is het nodig om toestemming te krijgen van je ouders. De winactie loopt vanaf vandaag 11 september 2012 tot en met 28 september 2012. De winnaar wordt kort daarna gecontacteerd, maar als deze niet reageert binnen de 48 uur kies ik een nieuwe winnaar. 

Ik wens jullie allemaal veel succes en wil jullie nogmaals bedanken voor alle steun. Zonder jullie was deze winactie niet mogelijk!

"Doe jij al mee?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.