zaterdag 8 september 2012

Klein shoplogje

Een dagje rondslenteren in het dichtstbijzijnde winkelcentrum is iets anders uitgedraaid dan voorspeld. Is het niet zo dat als je helemaal niets zoekt met veel thuiskomt en wanneer je wel iets zoekt net niets vindt? Wel...


Ik ging eerst even langs bij de Hema omdat ik nog een agenda nodig had. De Hema heeft heel vaak prachtige exemplaren als het op agenda's aankomt. Toch wilde ik het dit jaar een tikkeltje anders aanpakken en koos de simpelste agenda er uit. Deze lijkt mij enorm handig om in mijn tas te gooien, terwijl dat bij mijn vorige agenda's niet echt mogelijk was. Ze waren te groot en hadden te veel onnodige frutseltjes. Toen ik het juwelenrek voorbij wandelde merkte ik veel rode kaartjes, wat maar 1 ding kan betekenen: afprijzingen! Ik nam uiteindelijk 2 enorm leuke oorringen mee. What a lucky day!


De Saturn ligt vlakbij de Hema, dus even binnenspringen kon geen kwaad. Ik moest trouwens nog informatie vragen over een gps (jaja, super interessant). Toch ga ik altijd even kijken naar de films, meer specifiek naar de britse BBC reeksen. Ik vond er één van mijn favoriete reeksen waarvan ik nu deel 1, 2 en 3 in mijn bezit heb. Ik zit momenteel als een verslaafde te kijken naar de reeks. Well, let's say least said soonest mended. Ook de Wibra stap ik af en toe binnen. Je vindt er enorm leuke spulletjes voor de kleuterklas en, let's be honest, ook voor jezelf. Voor 0,89 cent per stuk vond ik twee superschattige briefsetjes in een cupcake thema.


En dan... de broek die ik zo graag wilde. Ik had hem al een keertje gepast, maar had hem toen laten hangen. In volle spijt ging ik hem snel halen. Ik hou enorm van de kleur en hij zit echt perfect! Deze vond ik in de H&M voor een super bedrag van ongeveer 9 euro!


"Wat waren jouw laatste aankoopjes?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.