zondag 30 september 2012

Picture post - 003#

Ik dacht dat de maand september ervoor ging zorgen dat ik weer volledig in het schoolleven zou gegooid worden, maar niets was minder waar. Ik mocht nog even genieten van wat vakantie, maar stiekem verlangde ik wel naar het lesgeven. Toch even terugblikken naar de maand september.1. Elke avond brandt er een gezellig kaarsje op mijn kamer met een heerlijk vanillegeur. - 2. Fietstochtje langs het water. Toen was het wel nog mooi weer! - 3. Nieuw logo ontwerpen. Het resultaat kan je al bewonderen op de site. - 4. Babysitten bij mijn nichtjes. Toen ik de kinderen in bed had gestopt en ik de wacht hield kwam de kat plots voor mijn voeten liggen. - 5. Terwijl de kinderen sliepen genoot ik nog wat van het spelen op de piano. Geen zorgen, want ik had een koptelefoon op. - 6. Een favoriete serie bekijken, namelijk you rang m'lord. Britse humor yay!

7. Shoppen naar een nieuwe motorjas. - 8. Een dagje weg met de moto en pauze houden in een gezellig stadje in Walloniƫ. Heer-lijk! - 9. Even rondwandelen in het stadje. - 10. Nog een kriekske in Durbuy.

11. Bloemen halen in de grootste bloemenwinkel in mijn buurt. Ik zie overal humor in... - 12. Mijn schoonzus had blijkbaar ook humor en typte met een stompje. - 13. Ik hou de laatste tijd enorm veel van havermoutpap. Erg lekker! - 14. Squishies! - 15. Schoolspullen liggen klaar om een bezoekje naar mijn stageplaats te brengen. We zullen er invliegen. - 16. Ik ben nooit een taalnazi geweest, maar dit gaf mij toch een pijntje in het hart.

"Hoe zag jouw september eruit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.