donderdag 20 september 2012

Routine - In de douche

Elke routine ziet er anders uit. De ene persoon vindt douchen pure tijdverspilling en is met enkele basisproducten snel weer klaar, terwijl de andere er heel wat langer over doet.
De ontdekking van de eeuw: douchegel van the body shop. Voor personen met een moeilijke, droge en snel geïriteerde huid is dit een grote aanrader. Daarbij ruikt het ook nog eens heerlijk en valt de prijs reuze goed mee. Ik betaalde voor deze flesjes 4 euro in de sale, maar normaal betaal je er 6 euro per flesje voor. 

Mijn trots, mijn blonde haren, moeten ook een goede verzorging krijgen. Ik ben geen overdrijver als het gaat om haren in orde brengen. De kapster ziet mij ongeveer om het half jaar. -Waarom zou ik meer bezoekjes moeten maken aan de kapster? Mijn haar groeit ongeveer 1mm per jaar en blijft stilstaan op schouderlengte (of zo voelt het dan toch).- Om mijn haar te wassen gebruik ik vaak head and shoulders. Als conditioner wissel ik graag af tussen Dove met een heelijke crèmegeur en pure coconut conditioner. Beide conditioners werken prima, maar toch grijp ik sneller naar mijn kokosnoot geurtje. Ook is hij veel goedkoper dan het Dove product.

Body butter zorgt voor een heerlijke verfrissende toets na het douchen. Ik gebruikte lang de bodybutter van het huismerk kruidvat in een kokosnootgeur (alweer kokosnoot!). Toch wilde ik eens wat vernieuwing en stapte ik over naar die van the body shop. Ik kocht een grote pot en deed er heel lang mee. Iets te lang... Toen die op was stapte ik over naar kleine reisversies waardoor ik kon variëren en deze zijn zeker geen miskoop geweest. De choco geur kocht ik apart, maar de aardbeien-, moringa- en citroengeur zaten in een pakket. Leuk cadeautje om te geven, om te krijgen of om gewoon voor jezelf te kopen. Je betaald 5 euro per potje en 12 euro voor de trio. Een review over de trio vind je hier.

"Welke producten gebruik jij tijdens het douchen?"

© Dresses and Daisies | All rights reserved.