maandag 22 oktober 2012

Beauty nieuwtjes - Oktober (week 4)

Rituals metropolitan Boulevard
Estee Lauder voor pink ribbon
Lush kerstproducten 2012
Nieuwe catrice collectie: SpectaculART
Nieuwe Essence collectie: Breaking Dawn
Snelle en korte nieuwtjes


Rituals metropolitan Boulevard


Daar zijn ze: de nieuwe minerale kerst producten van Rituals. Rituals liet zich hiervoor inspireren door bruisende metropolen  -de titel deed wel een belletje hierover rinkelen- zoals New York, Tokio en Rio de Janeiro. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf oktober in alle Rituals winkels, maar je kan ook vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen op rituals.com.
Baked eye shadow: Night out en Winter Glamour (prijs: 20,50 euro)
Nagellak: sparkling coral, winter blue en night out black (prijs: 10,00 euro)

Lip shine: neutral color, winter clear red en night out berry (prijs: 13,50 euro)
Perfect volume mascara: black (prijs: 15,50 euro)

Even een look gecreerd door Rituals zelf met de producten uit hun nieuwe collectie:

Estee Lauder voor pink ribbon

De dream lip collectie, waarmee Estee Lauder geld inzamelt tegen borstkanker, bevat een Pure Color Lipstick in de kleur 'Candy' en een Pure Color Gloss met de naam 'Pink innocence'. Beide producten worden in een clutch verpakt, verkocht onder de prijs van 26,89 euro en daarvan gaat 20% van de verkoopprijs naar de Breast Cancer Research Foundation.

Lush kerstproducten 2012


Daar is de kerstcollectie van lush weer! Er keren enkele bestsellers zoals 'Snow Fairy' terug, maar ook heel wat nieuwe producten vinden er hun plaats. [link naar de producten en naar meer informatie]

Nieuwe Catrice collectie: SpectaculART


Deze winter laat Catrice zich inspireren door een Indiase stijl. Vooral de kleuren goud, zilver, bordeauxrood en roze domineren de collectie. Deze is verkrijgbaar vanaf november tot en met half december. [link naar de producten en naar meer informatie]

Nieuwe Essence collectie


Goed nieuws voor de twilight fans, want er komt een Essence collectie uit die er helemaal op is geïnspireerd. De collectie zal namelijk de naam Breaking Dawn dragen, die ook de titel was van één van de twilight films. [link naar de producten en naar meer informatie]

Snelle en korte nieuwtjes:

  • NYX wordt niet meer online verkocht. Als je nog producten van het merk NYX wilt kopen zal je dat in een Douglas filiaal moeten doen. Voor de Belgen betekent dat dat ze hun neus eens over de grens zullen moeten steken.
  • Momenteel  kan je NYX aan lage prijzen kopen op online winkels. Sla dus nu je slag!
  • De kerstcollectie van Sephora krijgt er een bekend merk bij. Deze kerst zullen ze namelijk twee Sleek i-Divine paletten in Shangri-La supreme en au naturel verkopen. Ze zullen ongeveer 10,00 euro kosten.
  • Oktober staat in het teken van borstkanker. Bij Planet Parfum is er momenteel heel wat te doen. Zo gaat er 1 euro naar het Bordet Instituut als je een OPI product aankoopt. Bij aankoop van een Sisley product gaat er 2 euro naar hetzelfde instituut en bij aankoop van een Estee Lauder verozrgingsproduct gaat er ook 2 euro naar het Bordet Instituut. De eau de parfum Escada Especially brengt dan weer 3 euro op.
  • Hema opent Beauty shops in Nederland. Je kan hen in Haarlem en Amsterdam opzoeken.
© Dresses and Daisies | All rights reserved.