maandag 29 oktober 2012

Catrice LE Hollywood fabulous 40's - door Nikita

Ik dacht dat mijn ogen mij bedrogen toen ik binnenstapte in het kruidvat. De laatste maanden had ik weinig LE's gekocht, want ik vond die niet zo denderend. Hollywood Fabulous 40's vond ik wel prachtig, maar ik hoorde overal dat deze collectie niet naar Belgiƫ kwam. Blijkbaar was er toch een foute communicatie, want toen ik het kruidvat binnenging stond dus Hollywood Fabulous 40's op mij te wachten !Ik heb gekozen voor een lakje en een lippenstift. Deze heten beiden Marlene's favourite. Ze zijn niet alleen de favorieten van Marlene, maar ook van mij !


Zoals je ziet komen de kleuren overeen. Ik vind het echt prachtige kleuren, vooral de nagellak die een mooi warm roze is. De lak droogt snel, maar is niet super dekkend. Het eerste laagje was alles behalve dekkend, maar het tweede laagje maakte veel goed. Met een basislak en daarna 2 lagen van deze lak zal het er dus heel net uitzien. De lippenstift is een iets fellere kleur, maar ook niet te opvallend wat voor mij ideaal is. Ik vind de verpakking wel zeer luxueus aanvoelen en uitzien. De houdbaarheid van de lippenstift op mijn lippen is niet echt lang, maar bij mij blijft tot nu toe geen enkele lippenstift lang zitten.


In de LE zitten ook 2 oogschaduwpaletjes en ik koos hiervan de C02 Hollywood Boulevard. Deze vond ik net iets mooiere kleuren hebben hoewel ik schrik had voor de donkerpaarse kleur die je rechtsonder ziet. Over het algemeen bevat het palet natuurlijke kleuren.


Zoals je ziet is de pigmentatie ok, maar niet wow. Ik ben wel blij dat de paarse kleur niet zo een felle kleur is zoals hij lijkt. Ik vind het heel draagbare kleuren die ook makkelijk te combineren zijn. 
Als laatste kocht ik nog de blush met de naam 'Gone with the wind'. Het is een leuke blush met een zachte roze tint die goed bij mijn huid past. Ook hier ben ik tevreden over ! Ik vind de verpakkingen van de blush en het palet vrij stevig hoewel ze enkel uit plastiek bestaan. 


Hebben jullie deze LE al gespot in jullie kruidvat ? En zijn jullie even verbaasd als ik dat deze plots in Belgiƫ te verkrijgen is ? Laat het me weten! ;)
© Dresses and Daisies | All rights reserved.