woensdag 31 oktober 2012

Picture post - #004

En toen piepte november al om de hoek, wat maar 1 ding kan betekenen. De tijd gaat snel... Terwijl de meesten onder jullie mogelijk hun vrienden, kenissen en familie een bloemetje en groet aan het brengen zijn zal ik nog even terugblikken naar mijn maand oktober. Alvast mijn innige deelneming.

1. Krabbetjes in een dierenwinkel. Arme krabbetjes... had met hen te doen. - 2. Op bezoek in Nederland in een outlet winkel voor motorspullen. Vond dit wel grappig. We zijn de winkel buitengestapt met een nieuwe helm en jas! - 3. Deze maand zijn we 2x naar de Colmar geweest. Dat is een all-you-can-eat restaurant. Buikpijn alom.- 4. Moeder en vader kochten plots een nieuw bed. - 5. Depotten. - 6. Laatste online NYX aanwinst en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Twee paletten en een lipstick.

7. Mijn vriend deed mee aan de Ekiden loopwedstrijd. Er was onzettend veel te doen, veel volk, maar alleen zat het weer niet echt mee. Het enthousiasme leek  hiermee niet geblust te zijn bij de vele deelnemers. - 8. Mijn vriend staat ongeduldig te wachten om te beginnen lopen. - 9. Daar gaat 'ie! En daarna gingen wij (Nikita en ik) een 'frietje stekken'. - 10. Op school wachten in de zeteltjes. Cosy. - 11. Even nog een rode lipstick proberen. - 12. Schoolwerk olé olé. Bah.

"Hoe was jouw maand oktober?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.