maandag 8 oktober 2012

Zeeman - Lip potloden

Mijn mening over make-up is dat het niet altijd duur hoeft te zijn om goed te zijn. Ik kocht al make-up van marktjes, Action, maar ook Zeeman verkoopt een bepertke make-up lijn met de naam looking good. Even testen of dit merk zijn naam waardig is dus. Ik review een lipliner in de kleur 10 cabernet. De liners worden in setjes per vijf verkocht.

Een stevig potlood met een leuke uitstraling, dat is het zeker. De gekleurde tip aan de onderkant van het potlood toont op een juiste manier hoe de kleur er uiteindelijk zal uit zien op een swatch. De kleuren komen dus goed overeen met elkaar, dus hierdoor kan je je niet laten vangen. Ook zit er bovenaan het potlood een stevige dop die goed blijft zitten. Dit is een pluspunt, want er bestaan potloden waarvan de dop durft af te vallen waardoor de hele inhoud van je tas 'beschreven' wordt.


Heel leuk dat Zeeman ervoor zorgde dat de potloden namen kregen. Dat is niet altijd het geval bij budget-merken.


Met een los handje tekende ik met de liner. De kleur is heel erg mooi en heel gepigmenteerd. Alleen begon ik te merken dat de punt van het potlood heel erg zacht was waardoor hij snel afbrak. Dat heb ik bij andere lipliners bijvoorbeeld niet. Ook drong de liner in mijn lijntjes.


Ziehier het resultaat. De lipliner is enorm droog en van nature heb ik al hele erge droge lippen, dus het gevoel was niet heel erg prettig. De lipliner was ook niet makkelijk aan te brengen. Ik hou van scherpe potloden, omdat die netter aanbrengen, maar hoeveel ik ook probeerde, de punt brak altijd af. Na vele keren slijpen was de liner aangebracht. Je ziet dat het product is beginnen bloeden en dit vooral aan de bovenkant van mijn lippen. Over het pigment van het potlood heb ik wel niets aan te merken, want dat was er zeker. Een mooie donkerrode kleur die me aan rode wijn liet denken. Iets te donker voor mij, maar daarom niet minder mooi voor een persoon met een donkere huidtype.


Ik denk niet dat ik het potlood opnieuw zou aanschaffen, maar ach... zo duur was het niet. Voor een luttele 0,99 cent krijg je maar liefst 5 potloden. Not bad... not bad at all.

"Ga jij deze lippotloden halen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.