woensdag 12 december 2012

Cadeau tips voor een warme kerst

Open haard, sneeuw, kerstboom, geur van kaneel, glitters, lampjes ... en natuurlijk de bijbehorende cadeautjes. Het behoort allemaal tot de heerlijkheden van kerstmis, maar soms wordt de creativiteit een beetje op de proef gesteld, want wat moet je dit jaar geven aan je beste vriendin, je vriendje, familie...?
1. De eerste tip kan eigenlijk aan iedereen gegeven worden. Zoek een leuke foto van de persoon waar je het cadeau wilt aan geven of een foto van jullie samen en laat hem afdrukken op een kussen, mok, klok, notitieblaadje, muismat, enzovoort. Een goede site daarvoor is smartphoto.be, maar ook de HEMA verzorgt soortgelijke cadeau's. Hiermee kan je zeker niet de mist ingaan.

2. Het tweede cadeau zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen. Wel.. je gaat naar de Action, zoekt een mooi mandje en vult deze met allerlei leuke spulletjes uit de winkel. Je krijgt er een prachtig en gevarieerd cadeautje door dat je dan later kunt inpakken met doorzichtig inpakpapier en een grote strik. Er zal veel in het mandje zitten, maar het zal tegelijk ook je portemonnee niet teveel pijnigen. Ooit gehoord van een win-win situatie?
3. Een leuk cadeau, maar soms in de iets duurdere categorie, is een juwelenkist. Deze is perfect om aan je vriendin te geven (knipoog naar de jongens) en is een mooi stuk om in de kamer te zetten. Je kan ze in alle soorten en maten vinden en sommige juwelenkisten bevatten zelfs een muziekdoos. Misschien is bij deze dozen de boodschap dat hoe unieker ze zijn, hoe meer ze geapprecieerd zullen worden.

4. Op de valreep een leuk cadeau kiezen kan een echte pain-in-the-a** zijn. Het is goed om daarvoor meteen naar een H&M te gaan en een kijkje te gaan nemen naar de afdeling met accessoires.  Daar kan je grappige kousen kopen, een toffe tas, een mooie ketting, nagellakjes, wimpers ... Niet alleen de H&M heeft heel wat leuke hebbedingetjes, maar ook winkels zoals Forever 21, Zara, Bershka, enzovoort kunnen leuke dingetjes aanbieden.

5. Maak je liever iets zelf? Geen probleem! Je kan leuke cadeautjes maken door een kijkje te gaan nemen op cutoutandkeep.com of eens iets te bakken. Je kan bijvoorbeeld cakepops of cupcakes maken en ze op een leuke manier inpakken. Een cadeau die zeker gewaardeerd zal worden en waar later nog gesmuld van worden.

"Welke cadeautips zou jij zeker met iemand delen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.