maandag 17 december 2012

Gezellige apps voor de slimme telefoon

Ziehier: de trotse eigenares van een slimme telefoon. Wat is het een openbaring om overal in het land op internet te kunnen... echt waar! Even facebook checken, twitter controleren en de leukste apps downloaden. Ik deel even mijn gezelligste apps van het moment die jullie misschien even fijn zullen vinden als ik.


Dit zijn de apps van het moment op een rijtje. Het zijn er inderdaad nog niet zoveel, maar dat komt nog wel. Mogelijk herkennnen jullie al enkele logo's zoals die van instagram, twitter, msn, enzovoort, dus laten we er eens een beter kijkje naar nemen.

Als eerste: Instagram. Misschien is deze application voor jullie niet meer vernieuwend, maar eigenlijk is deze best leuk. Je kan er een foto mee nemen, heel snel bewerken en vervolgens meteen delen met de rest van de wereld. Ik volgde al heel wat personen via instagram, maar nu heb ik er dus zelf ook eentje. En geef toe dat het stiekem leuk is om even je neus, zonder in de problemen te komen, in het leven van iemand anders te steken.

Spelletjes spelen op een leeg moment is altijd fijn. Ik leerde een spelletje kennen die 'logo quiz' heet. Een saai spelletje, dacht ik, maar achteraf gezien was dat zeker niet het geval. De bedoeling van het spel is dat je een logo krijgt en daarvan de naam moet invullen. Makkelijk? Zeker niet... en enorm verslavend. Op de meest vreemde momenten haal ik mijn gsm naar boven om dit spelletje verder te spelen.


Nog een spelletje -oeps- is er eentje die Alchemy heet. Het spelletje was mij al bekend, omdat ik het eerder speelde op de gsm van mijn vriend. Nu moet ik wel weer vanaf nul beginnen... lame. De bedoeling van het spel is dat je verschillende elementen met elkaar doet samensmelten zodat je nieuwe elementen krijgt. Soms moet je de meest bizarre combinaties maken zoals dier + fossiel = dinosaurus, water + water = zee, enzovoort. Een heel bijzonder spelletje als je het mij vraagt.


Zo... dat waren er niet veel, maar ik ben dan ook maar pas een eigenares van een slimme telefoon. Het volgende artikel hierover zal een pak uitgebreider zijn, want dan zal ik mij wat meer verdiept hebben in de grote application wereld. Ik hou mij in ieder geval bezig met *concentratie valt weg, spelletjes nemen de bovenhand*

"Welke applicaties heb jij op je telefoon staan en waarom?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.