donderdag 13 december 2012

NYX sale shoplog - door Nikita

Nikita was zo vriendelijk om nog een extraatje te schrijven voor de blog. Dus joepie!
Net zoals zoveel andere beautybloggers sloeg ik mijn slag tijdens de NYX sale een hele poos geleden, want NYX mag niet meer verkocht worden in webshops. Dit heeft dus als gevolgd: grote uitverkopen bij vele webshops en ja... daar moet van geprofiteerd worden toch? 
En blij dat ik was ! Ik heb in totaal een lipstick gekocht, een mono-oogschaduw, een blush, een trio oogschaduw en een oogpotlood !

Hier zie je dus de lipstick genaamd Darling, ik vind het een leuke niet te opvallende kleur die toch voor een beetje sparkle zorgt op je lippen. De houdbaarheid op de lippen is wel niet fantastisch, want hij is  na een uurtje of twee al verdwenen.

Op deze swatch zie je rechts de lippenstift en links de mono-oogschaduw genaamd burgundy pearl. Ik wilde toch een iets opvallendere kleur en heb dus voor deze iets fellere donkerrode kleur gekozen. Je kan hem natuurlijk ook heel subtiel aanbrengen. De trio-oogschaduw heeft eigenlijk 3 monokleuren met namen zoals: Orange/golden orange/ peach. Het zijn vrij lichte kleuren die allemaal shimmer zijn.


Hier zie je de swatch van het oogpotlood in de kleur dark brown. Een vrij hard potlood om aan te brengen, maar hij geeft wel mooi pigment af ! De blush die ik heb gekozen is in de kleur Nutmeg, wat een zachte bruine kleur is die ik eens een leuke afwisseling vind van roze of peachy blushes. Deze kan ik heel subtiel aanbrengen en zorgt voor een leuke, zachte gloed.

Hebben jullie je slag ook geslaan bij de eerdere uitverkoop van NYX ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.