maandag 7 januari 2013

Review Bourjois 123 Perfect Foundation - door Nikita

Omdat deze foundation een tintje te donker was voor de webmiss, Laurence, had ik het geluk om deze te mogen testen. Vandaag wil ik jullie vertellen wat mijn ervaring met de Bourjois 123 perfect foundation was.Zoals je ziet zijn het staaltjes, de ideale manier om een product wat je niet kent te testen. Toen ik hen voor de eerste keer in mijn handen had dacht ik echt dat ik ze beiden nodig zou hebben om éénmaal te testen, maar niets was minder waar. In 1 staaltje zat meer dan genoeg product voor mijn hele gezicht.

Links: voor, rechts: na
De foundation dekt goed, laat mijn huid minder glimmen en de rode schijn wordt goed verhuld.  De foundation smeert goed uit, wetende dat ik de foundation altijd met mijn handen op doe, en voelde helemaal niet plakkerig. Het tegendeel zelfs, ze voelt heel luchtig aan en prettig om te dragen. De geur was aangenaam omdat het neutraal was en aan een standaard verzorgingsproduct doet denken. De foundation bevat ook SPF 10 en beschermt dus lichtjes de huid tegen de zonnestralen.

Ik ben zo tevreden van deze foundation dat ik eraan denk om mijn huidige foundation te vervangen als die opgebruikt is. Als ik dit product een cijfer mocht geven, dan zou ik hem zeker een 8 geven. Dat is hij zeker waard!

"Hebben jullie deze foundation al uitgeprobeerd?"
http://horsieseatingdaisies.blogspot.be/
© Dresses and Daisies | All rights reserved.