woensdag 20 februari 2013

Favoriete series van het moment

Met een avondje gezellig op de bank en een favoriete soap zou je mij nooit kunnen straffen. Het  komt wel meerdere keren per week bij me voor dat ik voor de beeldbuis zit. Daarom wilde ik graag met jullie eens mijn favoriete soaps delen die luchtig, soms girly en grappig zijn. 

Two Broke Girls


Deze serie leerde ik toevallig kennen toen ik zapte op de tv. Daar zag ik twee vreemde meiden stappen naar een ziekenhuis om producten uit te testen en daarvoor geld te krijgen. De verhaallijn was onduidelijk, dus ik besloot om de serie helemaal te bekijken vanaf het begin en o, wat was dat een goed idee van mij geweest. De serie gaat dus inderdaad over twee meiden die helemaal blut zijn  en samen een cupcake bedrijfje willen opdrichten. De ene meid (Caroline) heeft haar hele leven luxe gekend, maar moest alles opgeven omdat haar vader gesjoemeld heeft met geld. De andere meid (Max) heeft haar hele leven geen geluk gekend en werkt heel hard om iets te bereiken. De twee maken samen een enorm leuk en grappig duo.New Girl


De serie New girl zullen jullie wel kennen, maar ik vind dat hij nog een extra boost mag krijgen. De serie gaat over Jess die door omstandigheden bij drie mannen moet inwonen om de huurkosten te delen. Door haar 'kinderlijke' gedrag komt er een bijzonder karakter naar boven en ontstaan er allemaal vreemde toestanden op hun appartement. Liefjes meenemen  ontslagen worden, feestjes vieren ... het komt er allemaal in voor. Ik kan niet eens meer bijhouden hoeveel keer ik een facepalm heb gedaan tijdens het kijken van de serie. Er gebeurt zo veel!How I met your mother


Save the best for last. How i met your mother blijft de serie voor mij waarin alles zit waarvan ik denk dat een goede serie moet hebben. Humor, goede verhaallijn, leuke spelers ... Toch kan de verhaallijn een beetje vergeleken worden met die van de serie Friends. Het verhaal gaat eigenlijk over Ted die aan zijn kinderen het verhaal vertelt over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Hij vertelt over al zijn liefjes, zijn vrienden, vallen en opstaan, enzovoort, maar alles gebeurd echt op een hi-la-rische manier. Misschien kan ik met enkele woorden duidelijk maken dat deze serie Legendary is, een bro code bevat, canada, geiten en wait for it...


"Welke serie kan jou bekoren?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.