maandag 11 februari 2013

Shoplog - Amsterdam en Zeewolde

Tijdens mijn reisje naar Nederland heb ik niet enkel gewerkt, gefeest, maar heb ik ook een beetje gewinkeld. Natuurlijk deel ik graag shoplogs met jullie, dus here it is!


Als eerste de aankopen uit Amsterdam. Amsterdam vind ik een mooie stad, maar toch zou ik er eerder naar toe gaan om te shoppen dan om echt iets te bezoeken. Vooral het huis van Anne Frank spreekt mij aan, maar door de te lange wachtrij werd dat idee snel geschrapt. We liepen snel verder naar de vele winkelstraten die A'dam te bieden heeft en probeerden de geur die uit de coffeeshops kwam te negeren, al moet ik toegeven dat het wel iets bijzonders had en we hebben er goed om gelachen.

In de six waren bepaalde oorbellen te koop voor 1 euro per stuk. Ik koos er twee exemplaren uit.

Ik had nog niet de kans gekregen om te profiteren van de Body shop sale en greep dus mijn kans. Ik koos mijn lievelings douchegel van de chocomania collectie (3 euro) en een full size body butter van de kerstlijn (8 euro). Ik koop full size butters enkel in de sale, want de volle pot vind ik gewoon te duur. Ik was dus echt blij toen ik deze ook in de sale zal liggen.

Ik ging ook de Douglas binnen. Ik kreeg een euforisch gevoel toen ik het schap van NYX zag, want ik wilde gewoonweg alles. Wat een prachtige winkel is Douglas wel niet... Ik koos een palet uit met de naam: Caviar and bubbles. Review volgt zeker! (+- 10 euro)


Door de vele sneeuw werd mijn keus om hakken mee te doen naar Zeewolde steeds dommer en dommer. Ik schoof constant uit en besloot om nieuwe en platte schoenen aan te schaffen in het stadje Zeewolde. Ik kwam een schattig schoenenwinkeltje tegen en koos uiteindelijk dit paar schoenen.

In Zeewolde zijn er eigenlijk best wel leuke winkeltjes die we in Belgiƫ niet kennen zoals OP=OP, Etos, Xenos ... In OP=OP kan je leuke deals kopen zoals bovenstaande deodorants (5 Euro) en parfum. De parfum Love more kocht ik omdat hij heel hard lijkt op Amor Amor van Cacharel. Ik kon deze gewoon niet laten liggen. (6 euro)

Koud was het zeker dus kocht ik een paar earmuffs in de Xenos (3 euro). Verder kocht ik in de Hema ook  nog 2 juweeltjes (beide 3,50 euro) en een setje Caviar Nails in de Action (80 cent). Ik was best benieuwd naar Caviar nails, dus vond het wel het proberen waard.

Welke winkels stappen jullie graag in het buitenland binnen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.