maandag 24 juni 2013

Current Favorites - 1#


Eten - Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel keer ik deze maand frambozen en andere besjes heb zitten eten. Heerlijk en meteen ook mijn favoriete eten/snack van deze maand!

Beauty - Enkele oldies aangevuld met wat newbies. Fa deodorant is mijn favoriete deo aller tijden, maar dan de golden star versie. Om eens wat afwisseling te hebben probeerde ik deze pink passion uit en me likey! Mythic oil maakt mijn haar heerlijk zacht en gezond, dit is een routine geworden na het douchen. De essence concealer waar ik hier al een artikel over schreef is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse stash. China glaze in de kleur inner beauty zorgt voor gezonde en melkachtige nagels. En als laatste beauty artikel de essence duo in de kleur caramel cream die ik gebruikte om snelle looks mee te maken.

Kledij - Ik ben momenteel een grote fan van de koraal-rozeachtige kleur op alle kledij (en op alle andere artikelen ook *oeps*). Dit rokje hoort erbij, maar ik heb ook een jurkje in die kleur. Lekker zomers.Serie/film - Ik werd verslaafd aan de serie Game of thrones. Ik kan enkel vertellen dat als je echt wilt begrijpen waarom het zo verslavend is, je zelf moet beginnen kijken. Ik kan alvast niet wachten tot het volgende seizoen uitkomt.

Boek - Momenteel ben ik geen boek aan het lezen. Toch geen die het vernoemen waard is.Muziek - Het meest gespeelde lied deze maand was deze van Lana del Rey. Pas op, want het is een dubstep versie.

Gewild - Momenteel kijk ik erg uit naar de vakantie. Nog een weekje werken en het zit er weer op... wat zijn die weken snel gegaan. Wie weet wat er hierna nog zal volgen. Ik ben heel erg benieuwd wat er de komende vakantie aan zit te komen: reis, vakantiejob, nieuw werk ...

Gevoel - Gelukkig. Er zijn afgelopen jaar heel wat veranderingen voor mij geweest die eigenlijk heel goed waren. Ik sta nu een stuk steviger op mijn benen, heb een baan en ben van niemand afhankelijk. Momenteel ziet de toekomst er alleen maar rooskleurig uit.

Plannen - Op vakantie gaan. Met wie staat vast, maar waar?? Mogelijk een last minute.

Welke favorieten wil jij delen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.