zaterdag 29 juni 2013

Katy Perry Color Pop Lashes

Ka-ching! Ka -zaam! Wat een vingeraflikkende namen zijn het toch. Ze behoren bij de reeks color pop lashes van Katy Perry door Eylure. Je kon al eerder een review lezen over de gewone lijn, maar nu gaat het over een lijn met een bijzondere twist. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.De wimpers zijn te koop in drie tinten: groen, blauw en paars. Zelf test ik de groene uit ter review. De doos met individuele wimpertjes bevat de drie kleuren.

Ka-ching!
Even wat tips van Katy Perry zelf. Het doosje bevat een simpele how-to om aan de slag te gaan om de wimpers op te doen. Deze groene variant past het beste bij groen/grijs/blauwe ogen of bruine ogen. Er wordt zelf voorgesteld om andere wimpers uit een andere lijn (bvb 'OH Honey') er op te doen voor een nog dramatischer effect.


Het doosje bevat: wimpers, een sticker, wimperlijm en een handleiding. De wimpers zien er op zich heel natuurlijk uit, maar de groene wimpers ertussen maken het geheel bijzonder. Het groene valt niet meteen op, maar ik denk dat het bij de blauwe en paarse variant wat meer naar boven komt. Groen is een meer subtiele kleur.


Zoals je ziet is het resultaat heel naturel en valt de groene kleur helemaal niet op. Je moet een tijdje blijven staren naar de foto voor je het uiteindelijk ziet. De wimpers waren in een handomdraai geplaatst en voelden heel natuurlijk aan (lees: ik voelde ze bijna niet zitten).

Ka-zaam!
En dan nu... de individuele wimpers. Ik dacht dat deze een stuk makkelijker zouden zijn om op te brengen, maar daar zat ik volledig naast. Ik heb best wat gesukkel moeten doorstaan voor ik een resultaat had die bekijkbaar was. Nu weet ik dat volledige nepwimpers meer mijn ding zijn, maar dat is net het fijne van een review. Het is een eigen mening, maar daarom niet de mening van een andere.


Er zijn twee lengtes in de individuele wimpers: kort (dichtbij binnenste ooghoek plaatsen) en medium (meer naar de buitenkant toe plaatsen). Je kan zowel de groene, blauwe als paarse kleur gebruiken. Wat variatie in de kleuren is altijd meer dan welkom. Er zit wimperlijm, een lijm remover en een sticker bij. De lijm remover dient om de wimpers er weer netjes af te halen, omdat ze heel broos zijn. Het zorgt ervoor dat je de wimpers enkele keren kunt gebruiken.En dan het resultaat. Ok... ik heb al betere wimpertijden gekend, maar de nodige excuses kon je hierboven al lezen. Ik merk op dat de blauwe kleur aan de bovenkant heel wat meer opvalt dan de groene kleur aan de onderkant. De wimpers blenden mooi in met mijn natuurlijke wimpers, waardoor het natuurlijk effect groot is.

Net zoals bij de gewone lijn ben ik fan van deze wimpers. Ze zijn kwaliteitsvol en daarbij niet duur, want ze zijn 8,50 Euro per stuk. Deze wimpers zorgen voor een POP gehalte die je bij bepaalde ooglooks zeker kunt gebruiken.

Houd jij van kleur in je wimpers?
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.