maandag 3 juni 2013

Katy Perry Lashes by Eylure

Katy Perry zonder nepwimpers inbeelden is bijna onmogelijk. Welk optreden, serie of clip ze ook doet, ze is steeds vergezeld van twee grote kijkers en prachtige wimpers. Natuurlijk moet ook deze prachtige vrouw af en toe vals spelen. Ze schudde de hand met Eyelure en creĆ«erde een serie nepwimpers. Ik laat jullie even twee varianten, namelijk 'Oh Honey' en 'Darling' zien. 


Oh Honey
Wat heerlijk als er toffe namen gebruikt worden voor producten. Het geeft het geheel een toffe toets. Ook aan de lay-out werd gedacht, want de doosjes zien er enorm leuk uit. In het doosje zitten de nepwimpers keurig geplakt aan plastic, zit er een klein tube lijm, een handleiding en een sticker bij. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de handleiding niet helemaal van dichtbij heb bekeken, met de reden dat de achterkant van het doosje genoeg informatie bevatte om aan de slag te gaan. Dat kan enkel goeds betekenen.


Een minpuntje aan de achterkant is dat alles in het Engels is. Ik weet dat jullie Engels tip top is, maar misschien zijn er personen die het daar wat moeilijker mee hebben. Even de handleiding erbij nemen en de Nederlandse vertaling erbij nemen is dan een must. Wat ook handig is zijn de foto's. Ben je een luie lezer is dit je redding. De wimpers zien er heel erg mooi uit en geven op het eerste zicht een naturelle indruk. Ze zijn heel erg zacht wanneer ik er met mijn vingers langs ga. De wimpers zijn herbruikbaar en zijn met de hand gemaakt.

Ik ben zeker en vast geen held als het aankomt op aanbrengen van valse wimpers, maar deze wimpers zaten heel snel op hun plaats. Ze zijn erg flexibel en konden makkelijk geplaatst worden op mijn wimperrand. De lijm heeft eerst een witte kleur, maar daarna droogt het kleurloos en stevig op. Eraf halen gaat even makkelijk.

Natuurlijk zorgen nepwimpers altijd voor een graad glamour (zelfs een tikkeltje overdreven glamour) en het is wennen om een spiegel in te kijken zodat je de wimpers kan bewonderen. 'BAM' zijn ze zeker. Voor mij is het niet mogelijk om deze dagelijks te dragen, want ze zijn iets te opvallend. Voor een feestje of tijdens het uitgaan zijn ze wel heel erg geschikt. Natuurlijk is dat maar een eigen mening. Als je jezelf goed voelt bij langere wimpers, ga er dan voor! 

Darling
Alweer een veel te toffe naam die het geheel leuk maakt. Het concept ziet er bij deze wimpers net hetzelfde uit als het vorige paar, alleen werd de lay-out hier en daar aangepast. Ook hier zitten er wimpers, een handleiding en een sticker bij, maar de lijm? Die zit al aan de wimpers... ha! Dat is nieuw!Heel erg zachte wimpers die deze keer een meer plasticerige uitstraling geven. Alweer met de hand gemaakt en meerdere keren te gebruiken.


Het aanbrengen van de wimpers nam ongeveer 10 seconden in beslag en dan overdrijf ik niet eens. Het ging enorm makkelijk, wat een opluchting was. Het is nooit fijn om steeds te blijven sukkelen met een paar wimpers om het daarna boos op te geven. Je hoeft niet te wachten om de lijm op te doen, te laten drogen ..., maar je kan meteen aan de slag. Vooraf was ik best bang dat dit paar onnatuurlijk zou overkomen, maar als ik echt moet kiezen tussen de twee ga ik voor deze. Ik liep met veel plezier rond met deze wimpers, want 'oh' wat vind ik deze mooi!

Ik ben zeker te spreken over deze twee nepwimpers van Katy Perry en ben stiekem benieuwd naar meer varianten. Eylure heeft er goed aan gedaan om samen te werken met Katy Perry want ze hebben er een paar prachtige nieuwe exemplaren bij. De prijs/kwaliteit verhouding mag er ook zijn, want voor 8,50 euro heb je al een paar in huis. Weet dat het product meerdere keren te gebruiken is waardoor het money spent well wordt.

"Heb jij al nepwimpers van Katy Perry geprobeerd?"
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.