maandag 17 juni 2013

Les petits plaisirs - 100% Soin plaisir

Douchen is sowieso heerlijk. Na je werk of na school welverdiend de drukte van je afspoelen. Je kent het gevoel wel. Ik test voor jullie de 100% Soin Plaisir van Les Petits Plaisirs, een merk die vooraf voor mij onbekend was, die verschillende geuren aanbiedt. Wie weet maakt deze douchegel het douchen nog extra leuk!De eerste indruk was: "Oh my god wat een grote flessen", wat gevolgd werd door een veel te overdreven lach omdat dit in contrast stond met de merknaam: kleine pleziertjes. Zo klein is het product niet hoor! Je krijgt maar liefst 400ml douchegel, wat betekent dat je er een hele tijd mee kan doen. Het product is ook voorbestemd voor dagelijks gebruik, wat de grote inhoud welkom maakt.

Er zijn zes verschillende en bijzondere geuren. Ik noem ze bijzonder, omdat het bijzondere combinaties zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gember met klaproos gecombineerd. Of wat dacht je van viooltjes en macaron geur? Daarnaast heeft elke geur een eigen specifiek doel.

  • Vanille en Acacia (hydraterende douche): Crèmeachtige substantie en geur. Vergelijkbaar met de originele dove geur en aan de zoete kant.
  • Granaatappel en kersenbloesem (exfoliating douche): Crèmeachtige en fruitachtige geur.
  • Mandarijn en bloemen van een olijfboom (olie douche): Crèmeachtige substantie en geur. De mandarijn-geur overheerst, maar komt zeker niet overdreven over. Fris en tegelijk ook zoet.

  • Viooltjes en macaron (hebzuchtige douche): Crèmeachtige geur, maar enorm zoet, naar de snoepachtige kant toe.
  • Frambozen en rozenboom (ontspannende douche): Crèmeachtige geur die aan de zoete kant is. Bijna vergelijkbaar met de standaard dove geur.
  • Gember en klaproos (toning douche): Crèmeachtige substantie en geur. Vergelijkbaar met de originele dove geur, maar met meer frisse toets.

De douchegel bevat geen parabenen, geen kleurstof, is ontworpen voor dagelijks gebruik en is speciaal voor de gevoelige huid. Grote pluspunten als je het mij vraagt.


De douchegel zelf ziet er in elke fles hetzelfde uit. Het heeft een dikke en zachte textuur en heeft een doorzichtige, witachtige kleur. Als je deze open wrijft gaat het heel snel schuimen. Ook in de douche schuimt het product heel erg snel. De geur is meteen heel intens en blijft ook op je huid zitten, maar dan in een gedempte vorm. Zelf  heb ik een hele gevoelige huid, maar mijn huid reageerde heel goed op de douchegel. 

Ik vind deze douchegels heerlijk. Hun textuur is fijn en ook het schuimen gebeurt vlot, maar vooral de bijzondere geuren trekken de aandacht. Een aanradertje, als je 't mij vraagt!

"Welke geur wil jij eens proberen?"
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.