zaterdag 15 juni 2013

Picture post - #005

De vorige picture post is alweer een half jaar geleden. De tijd vliegt voorbij en wanneer ik 's avond na een dag hard werken thuis kom denk ik altijd: 'potverdikke 't is weer avond'. Even een terugblik op mijn voorbije maanden.
1. Mama is jarig! En wel een halve eeuw... Dat vierden we met heerlijke taart. - 2. "Waar zijn mijn schoenen?" Nichtje was er natuurlijk weer mee gaan lopen. - 3. Uitwaaien aan zee. - 4. Mijn nieuwste aanwinst! - 5. Na vele keren proberen kon ik eindelijk een kiekje nemen van Lara, de hond van een vriendin, maar dan in slaapmodus. - 6. Twee klasmascottes.


7. Mijn eerste china glaze lakjes! - 8. Taart met koffie. - 9. Voor ons stond een vrachtwagen, een traktor en kraanwagen... srsly? Traag. - 10. De reitjes in Brugge. - 11. Genieten van een kriekje en nachos met vrienden. - 2. Papa jarig -> traktatie op het werk.

"Wat waren jouw hoogtepunten deze maand?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.