donderdag 20 juni 2013

Shoplog - Action juni '13

Eeuwen geleden dat er nog een shoplog is gekomen... Overdrijven doe ik niet, want het voelt als eeuwen geleden. Een goede reden om de aankopen van mijn laatste Action bezoek met jullie te delen!
Ik zocht al lang naar een compact en tof schetsboek om overal mee naartoe te nemen. Dit schattige poesjes-schetsblok is het uiteindelijk geworden. Er zat zelfs een bijpassend potlood bij, cute! Stiftjes in zilver, violet en goud zorgen altijd voor een toffe toets op kaartjes of tekeningen. 


Deze klei kan je omvormen tot de creatiefste idee├źn. Ik ga er zodra ik kan mee aan de slag en hoop dat deze klei vergelijkbaar is met de Fimo klei die je kan bakken. Ze zijn verkrijgbaar in nog meer kleuren.


De laatste tijd ben ik enorm fan van de oranje/roze fluo kleur. Ik heb al een jurkje, rokje en vul verder aan met deze sjaal. Vorige make-up cleanser is bijna op, dus kocht ik deze als back-up. Heel benieuwd!


De laatste, maar tevens ook de aankoop waar ik het meest blij mee was, is dit Kubb spel. Toen ik aan de kassa stond zag ik dat de mevrouw deze bij had. Ik had hem dus pal voorbijgelopen... Een enorm leuk spel om met een groep vrienden te spelen. Ambiance verzekerd!

"Wat waren jouw laatste aankopen in de Action?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.