donderdag 13 juni 2013

Sinful Colors - Zomerse kleuren van 2013

Eindelijk! Zomerse temperaturen laten zich voelen, de eerste zonnestralen verwarmen je bol, zomerse tenue, zonnebril op je neus en felle kleurtjes op je nagels. Het langverwachte zomerweer laat van zich horen. Dat laatste, namelijk de lakjes, wordt door de vrolijke Sinful Colors lakjes extra in de fluorescerende verf gezet


Om de zomer nog wat extra op te vrolijken komt het merk Sinful Colors naar voren met felle nagellak kleurtjes. Ikzelf test er in dit artikel drie uit, maar er zijn meer kleurtjes te vinden met de namen: rose capri, dream on, let's talk, innocent, jaune fluo, orange fluo, mandarine, my heart en rise and shine. 


De flesjes bevatten 5ml product, het zijn dus kleine en compacte flesjes. Het is wel zo dat je niet moet twijfelen of je lang met het product zal doen, want dat zal je zeker.Dream on: Een paarsachtige kleur. De kleur komt heel fel over en is even wennen om op te hebben. Wat het meest opvalt aan dit lakje (naast de kleur natuurlijk) is dat het een matte finish  heeft. 


Orange fluo: De naam van het lakje zou het resultaat niet beter kunnen omschrijven: oranje fluorescerende lak. Gelukkig is fel en fluorescerend in deze zomer. Ook deze lak heeft een ietwat matte finish.


Rose Capri: Dit is toch mijn favoriete lakje van de vier, mogelijk omdat het roze is (must love roze..). Een felroze kleur die je outfit meteen extra doet opfleuren. Een glimmend effect heeft het niet, maar het kan eerder als 'creamy' omschreven worden. 


Let's talk: Nog een favoriet is dit lakje in een blauwachtige kleur. Op het eerste zicht straalt het potje een tint paars uit, maar als je het uiteindelijk op je nagels doet neemt het blauwe de overhand.  Kijk je beter, dan zie je plots roze shimmer. 


De kleuren zijn goed gekozen om de zomer in te zetten, maar er was ook een nadeeltje aan deze lakjes waar ik minder goed mee kon werken. De lak is enorm dik waardoor je dunne laagjes moet leggen die moet laten drogen om dan opnieuw een laagje te leggen. Het is niet mogelijk om in één keer mooie nagels te krijgen, maar je moet het in verschillende stapjes doen. Niet enkel bij deze lakjes vind ik dat terug, maar ook bij andere merken. Als je daar zelf geen problemen mee hebt, kan ik de lakjes helemaal aanraden. Ze zijn te verkrijgbaar voor 3,95 Euro per stuk.


Welke kleur zullen we deze zomer op jouw nagels terugvinden?
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.