donderdag 6 juni 2013

Vondst van de maand - juni '13

Heel lang heb ik gezocht naar deze concealer. De ene review na de andere passeerde de revue op Nederlandse blogs en ik spotte hem in vele favorieten van de maand. Belgiƫ bleef weer een tijdje steken in het verleden, want de stay all day concealer 16h was onvindbaar. Tot voor kort... Ik gritste hem mee en moest hem uitproberen.Het gaat om een vloeibare concealer. Ik raad aan om in de winkel de tester uit te proberen op je huid. Als ik op het zicht had gekocht had ik de verkeerde concealer meegenomen, maar door een test wist ik dat ik de soft beige variant moest meenemen. Of het product inderdaad 16 uur betwijfel ik, maar dat het enkele uren goed blijft zitten doet het zeker. Ik gebruik de concealer vooral onder mijn ogen en op onzuiverheden.


Het product bevat 7 ml, daar doe je een hele tijd mee, en is 6 maanden houdbaar.


Ik begrijp waarom de noorderburen zo enthousiast waren over dit product. Prijs/kwaliteit is meer dan in orde, waardoor het tot mijn instant favoriet behoort. Deze concealer zit nu standaard in mijn dagelijkse routine bakje. Let wel op: de concealer is enkel verkrijgbaar bij Kruidvat filialen die een extra rek Essence producten hebben. Prijs: 1,99 euro.

Welke concealer is jouw favoriet?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.