woensdag 24 juli 2013

Bestelling - Mijn naamketting.nl

Na lang piekeren en kwelling ben ik er uiteindelijk voor gezwicht. Jup... ik heb het over een naamketting die ik onlangs kocht op mijnnaamketting.nl. Ik deel graag mijn eerlijke mening met jullie, dus houd jullie maar klaar voor een review!


Bestelling
Voor ik de bestelling plaatste dacht ik na over de kleur en vormgeving. De zilveren kleur was snel gekozen, maar toch wilde ik nog een voorbeeld zien van wat ik kocht. Een aankoop op internet is immers altijd riskant. De site biedt een link waar je het resultaat kon bekijken. Ik koos de Carrie stijl. Verder kon ik de lengte van de ketting bepalen. Ik koos voor een 40 cm lange ketting, wat een jong volwassen maat is. De volwassen lengte zal iets rond de 45 cm liggen dus ik raad je aan om eerst even met een touwtje te checken welke lengte het beste past, dat heb ik ook gedaan. Dat was het en ik gooide de boel het mandje in. Afrekenen ging heel vlot via een bankoverschrijving.

De verzending
Dagelijks en vol ongeduld rende ik meer dan een week naar de brievenbus. De betaling was heel snel in orde, maar het duurde toch een tijdje voor ik de ketting in huis had. Toen hij er uiteindelijk was zat hij in een bubbeltjesenvelop verstopt, die ik heel snel een kopje kleiner maakte, en ik mijn ketting kon bewonderen. De ketting was precies wat ik wilde en ook de lengte van de ketting was naar mijn smaak. Toch vond ik de totale verpakking niet super, want door reviews op andere sites zie je vaak prachtige doosjes bij de ketting. Als je zelf een ketting bestelt, zonder daar een extra verpakking voor te betalen, krijg je de ketting in een zakje. Begrijp mij niet verkeerd, het is heel mooi, maar steviger kon het wel. *Zie instagram foto onderaan


Het product
Ik heb er een nieuwe kwaliteitsvolle ketting bij. Voor ik de bestelling plaatste was het toch even afwachten of de ketting zou doorbuigen door mijn lange naam, maar dat is zeker niet het geval. Dubbele dikte is mogelijk, maar dat heb ik niet genomen, want ik zat nog binnen het limiet van het aantal letters. Verder is de ketting heel erg licht, waardoor hij goed te verdragen is rond de nek.


Ook de schakels van de ketting zijn enorm kwaliteitsvol en heel fijn. Het sluitsysteem werkt uitstekend, maar is enorm klein. Het verschilt wel niet met andere kettingen, dus zo'n groot probleem mag dat niet worden. 

Hoera voor selfies! Hier een printscreen bij mijn laatste filmpje waar ik de ketting in droeg. Je kan het filmpje hier bekijken. http://dressesanddaisies.blogspot.be/2013/07/video-whats-in-my-bag-2013.html


Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en draag de ketting enorm veel. Waarom dat gepieker vooraf nodig was is nu niet meer uit te leggen. Als je graag zo'n ketting wilt, dan moet je dat gewoon doen. Ik betaalde ongeveer 25 Euro voor de ketting en hoefde daarvoor geen extra verzendingskosten betalen op de site, wat altijd mooi meegenomen is. Ik gebruikte ook een kortingscode van 10%.

Extra tip
Mijnnaamketting.nl werkt vaak samen met bloggers en geeft daarbij vaak kortingscodes vrij. Check dus eerst wat blogs voor je uiteindelijk de aankoop doet, want misschien is er net een korting aan de gang.


© Dresses and Daisies | All rights reserved.