maandag 29 juli 2013

Budget toppers

De prijs van een product bepaald niet altijd of het ook goed is. Er bestaan heel wat goedkopere varianten die het allesbehalve slecht doen. Bij budgetproducten heb je ook wat extra centjes over die je dan kan opzij zetten voor iets anders (nog een extra mak-upje bijvoorbeeld ;). Even een lijstje met mijn grootste budget toppers.Elf makeup mist and set - Als mijn make-up een hele dag steenvast moet blijven zitten ga ik er vaak over met deze spray. Even sprayen en klaar is kees. Het flesje is enorm klein, maar toch doe je er langer mee dan je denkt. Deze moet zeker niet onderdoen voor duurdere soorten en kost 4 Euro. Pas op! Hij is wel enkel te koop via de E.L.F. website. (review: http://dressesanddaisies.blogspot.be/2013/01/elf-makeup-review.html)

Catrice prime and fine - Net zoals de mist spray van E.L.F. dient ook dit product om make-up langer en beter te doen blijven zitten. De substantie van de prime and fine is heel licht en voelt zacht aan. Het verbergt intussen stiekem wat onzuiverheden. Makkelijk te verkrijgen, want het is te koop bij het Kruidvat voor 4,99 Euro.

BB cream in gold van Skin79 - Aanschouw een volledig afgesleten BBcream flacon. Het wordt jullie wel duidelijk dat ik deze dagelijks gebruikt. Voor mij is het een hele goede kleur, zorgt ervoor dat mijn huid egaler wordt en voedt tegelijk mijn huid. Deze is op ebay te koop voor +- 7 euro. (review: http://dressesanddaisies.blogspot.be/2012/06/in-de-brievenbus-bb-cream-skin79.html)

Essence I love stage base - De budget ooglidprimer die ik iedereen kan aanraden. Oogschaduw blijft heel goed zitten bij het gebruik ervan. Te koop bij het Kruidvat voor 2,49 Euro.


NYX round lipsticks - Ik heb nog nooit een slechte aankoop gedaan als het om NYX round lipsticks gaat. Ze zijn heel erg gepigmenteerd en er zijn heel wat kleuren beschikbaar. Het enige nadeeltje is dat er een geurtje/smaakje aan zit, maar als je dat niet stoort, een echte aanrader. Te koop op webshops of in een Douglas winkel (enkel in Nederland). (review: http://dressesanddaisies.blogspot.be/2011/03/review-nyx-round-lipsticks.html)

Catrice lipsticks - Vooral de ultimate colour lipsticks van Catrice zijn ge-wel-dig! Gepigmenteerd, goed te verdragen op de lippen en drogen je lippen (meestal) niet uit. Te koop bij het Kruidvat voor 3,99 Euro.


Limited edition blushes - Een limited edition product heeft zijn voor en nadelen; het is uniek, maar tegelijk kan je het nooit meer terug opnieuw kopen als het op is. Zelf ben ik van mening dat je 9 levens nodig hebt om een blush op te gebruiken. Zowel Essence als Catrice hebben prachtige limited blushes die rond de 3-4 Euro draaien. Te koop bij het Kruidvat.

MAX Blushes van de Action - Wie had ooit gedacht dat die cheap as-blushes van die cheap ass winkel Action het zo goed zouden doen? Pigmentatie check. Kwaliteit check. Verpakking niet check (prijsverschil moet ergens zitten he). Te koop bij de Action voor 0,99 Euro. (review: http://dressesanddaisies.blogspot.be/2011/08/max-blush-in-rose-034.html#.Ue78tI0vngc)Wet 'nd wild - Nog geen enkel paletje van Wet 'nd Wild heeft mij teleurgesteld. Wat een pigmentatie en mooie kleuren! Fall-out is er wel, maar dat kan binnen de perken gehouden worden. Enkel te koop via webshops voor +- 6 Euro.

NYX paletten - Een grote variatie aan kleuren en paletten. Ook de pigmentatie mag er wezen, maar helaas niet meer te koop via webshops. Bij de Douglas (enkel Nederland) kan je ze nog kopen voor +- 10 Euro.


MAX waterproof eyeliner - De lettertjes op de verpakking zijn helemaal afgesleten door het gebruik ervan. De eyeliner blijft wel niet zitten op de oogleden, maar dient perfect voor op de waterlijn. Misschien was hun naam wat verkeerd gekozen en moesten ze eerder voor 'Waterline eyeliner' gaan. Te koop bij de Action voor 0,59 Euro. (Review: http://dressesanddaisies.blogspot.be/2013/01/max-waterproof-eyeliner-pen.html#.Ue77QI0vngc-

Hema eyebrow pencil - Dagelijks mooie wenkbrauwen met dit schatje, alrighty then! Deze is te koop in verschillende kleuren die het beste bij je wenkbrauwen passen. Te koop bij de Hema voor 1,79 Euro 

'Welke producten behoren tot je toppers en waarom?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.