vrijdag 5 juli 2013

Essence Stay Matt lip cream

Heb je het ooit voorgehad dat je op verschillende beautyblogs alleen maar lof over een bepaald product kon vinden? Deze Essence stay matt lip cream is daar een voorbeeld van. Ik liet mijzelf omkopen en kocht er twee exemplaren van. Natuurlijk deel ik maar al te graag mijn mening met jullie en laat ik weten of de andere beautybloggers gelijk hadden.


De stay matt lijn bestaat uit vier kleuren. Zelf koos ik de kleur velvet rose en soft nude eruit. Deze kleuren zijn heel gelijkaardig, maar net niet hetzelfde. Zoals de swatches duidelijk maken zijn ze heel gepigmenteerd en dik van substantie.


Velvet rose is een lief nude kleurtje die aan de licht rozige kant neigt. Het product is heel makkelijk aan te brengen met de applicator en komt meteen heel gepigmenteerd over op de lippen. Het ziet er natuurlijk uit, maar zorgt tegelijk ook voor een mooi kleurtje.

Soft nude is net zoals Velvet rose een nude kleur, maar het neigt naar de bruine kant. Ook deze variant is heel gepigmenteerd en wordt makkelijk aangebracht. Het is een my lips, but better kleurtje.

De kwaliteit en de prijs mogen er wezen. Deze matt lip creams blijven heel lang zitten, komen natuurlijk over en voel je ampers zitten. Er zit wel een caramelachtige geur aan vast, maar daar stoor ik mij niet echt aan omdat het niet overdreven is. Ik begrijp nu waarom de beautybloggers zoveel lof hadden over dit product, want nu ben ik één van hen. Kom je ons ook mee vergezellen? We hebben koekjes.

"Heb jij al een matt lip cream van Essence in je bezit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.