donderdag 11 juli 2013

Layla - Caviar Effect Nail art

Caviar nails zijn niet meer nieuw in de beautywereld, maar dat wil niet zeggen dat ze geen plaatje meer zijn voor het oog. Deze Layla caviar effect nail art dienen perfect voor zo'n nagel look en je kan ze vinden in 12 verschillende kleurtjes. Ik neem er vandaag twee van de twaalf onder de loep.
Even kort herhalen wat 'kaviaar'-nagels eigenlijk zijn. Eerst moet je een basislaag leggen op je nagels door een kleurtje op je nagels te doen. Je nagellak moet nog nat zijn wanneer je de bolletjes erop doet zodat ze blijven kleven. Het effect is heel mooi, maar zeker niet iets wat dagelijks kunt dragen. 


Kleuren
Cha cha cha (01) - zilver
Burlesque (02) - goud
Valzar (03) - wit
Ballet (04) - roze
Bolero (05) - grijs
Disco (06) - magneta
Tango (07) - rood
Two step (08) - kobalt (zilver-wit)
Lamada (09) - baby blauw
Mambo (10) - blauw
Flamenco (11) - zwart
Samba (12) - mengeling van kleuren

Eerst en vooral zijn de flesjes waarin de bolletjes zitten heel gebruiksvriendelijk. Je krijgt ze er makkelijk uit en je kan een beetje doseren. De bolletjes zijn e-norm(!) klein, dus je wilt niet dat ze je hele werkplaats rondrollen. Anders heb je na maanden nog plezier eraan omdat je steeds bolletjes blijft vinden. Bij de aankoop van een Caviar effect van Layla krijg je er ook nog een superhandig trechtertje bij. Dat spaart toch wel wat gesukkel. Trechter in het flesje en je kan de resterende bolletjes er terug in doen. Het is maar een klein gebaar, maar wel eentje dat meer dan welkom is!


Het is goed om een kwalitatieve lak te gebruiken als basis. Zo blijven de bolletjes meteen plakken en wordt het niet een troepje. Zelf ben ik geen held in het maken van nail-arts, maar ok... oefening baart kunst.

Heb jij al eens caviar nails geprobeerd?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.