maandag 15 juli 2013

Picture post - 006#

De maandelijkse picture post maakte ik altijd op basis van random gsm foto's. Om eens volledig uit de bol te gaan besloot ik om de picture post deze keer volledig op basis van instagram foto's op te bouwen. Instagram ben ik beetje bij beetje beginnen ontdekken tot de verslaving van vandaag. Veel instagram plezier! Enneuh... volgen mag altijd!      
      

1. Chubby bunny uit klei - 2. Heerlijk de cadeau's van mijn lln opsnoepen. En het heeft gesmaakt! - 3. Deze slak deed mij de schrik van mijn leven opdoen. Ik heb dit ding zelf per ongeluk aangeraakt. I mean: "ieeuuww". - 4. Tekenen omdat het lang geleden is. Deze tekening is uitgedraaid op een fiasco, maar soit...

      
      

5. Wachten terwijl iemand iets aan het passen is. Dat was toch een foto waard. - 6. Heerlijk die autogeur van rituals. Me likey! - 7. Feeling of summer finally arrived! - 8. Van je eigen probleem het probleem van iemand anders maken.

      
      

9. Eindelijk was mijn naamketting binnen! Wat ben ik er blij mee! Intussen heb ik er al enorm veel plezier aan gehad. - 10. Opgemaakt staat netjes. Thumbs up! - 11. Lachen. Deze jongen zal wel geschrokken zijn toen hij wakker werd. Helemaal bedelft onder het zand. - 12. Granita. We kozen uiteindelijk aardbei.

Wat is jou bijgebleven de afgelopen tijd?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.