zaterdag 20 juli 2013

Producten met groen achter de oren

Toen ik laatst mijn kast aan het opruimen was (a.k.a. uitmesten), vond ik een deel van mijn oude stash terug. Meer zelfs: mijn eerste make-up producten. De nostalgie vloog rond mijn oren en ik vond het fijn om deze nostalgie eens met jullie te delen. Ik houd de producten niet, want ze zijn over tijd, al lang niet meer bruikbaar en ik hou niet van kleine rommeltjes. Jullie mogen dus genieten van een laatste glimp.Zo te zien was ik vroeger een grote fan van de Hema, want mijn dagelijkse producten waren ervan afkomstig. Zo had ik een waterproof topcoat om over gewone mascara te gebruiken dus toen had ik al een idee van: als ik door de regen fiets, dan zit mijn mascara tenminste muurvast. Dat hij echt muurvast ermee zat is natuurlijk niet waar. Momenteel is de topcoat al volledig opgedroogd en ik herinner mij dat ik hem  gebruikt heb tot de laatste druppel. De waterproof eyeliner (waterproof lover?) kan ik mij totaal niet meer herinneren. Ik droeg zwarte eyeliner? Srsly? Ok dan... Veel kan ik er dus niet meer over zeggen.


Tot slot de mascara, waarvan ik nu een facepalm moment heb. Dit borsteltje bestaat uit hard plastic en onbeweeglijke haartjes. Een natuurlijk effect probeerde ik dus duidelijk meer te vermijden dan te behouden. Maarja... als je jong bent mag je nog blunders maken.


Ik vond het nostalgie moment heel fijn. Ik dacht meteen aan de fijne tijdens die ik had als tiener en dat ik intussen dagelijks deze make-up op had.

Toch vraag ik mij af of jullie je producten van vroeger houden. Of gooi je deze weg? Laat het mij weten in een reactie!


© Dresses and Daisies | All rights reserved.