dinsdag 2 juli 2013

TAG - Hoe fake ben jij?

Omdat je als beautyblogster door het leven gaat wilt dat niet meteen zeggen dat je van kop tot teen dagelijks er tip-top in orde uit ziet. Nieuwsgierig als ik was wilde ik wel mijn % fakeheid nagaan. Als je de tag wilt overnemen, doe gerust!Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Ja, maar dat was geen persoonlijke keuze. Toen ik heel klein was lieten mijn ouders mijn oren plat leggen. Toen vond ik dat helemaal niet nodig en vond ik het zelf heel erg jammer dat mijn ouders mij lieten veranderen. (Drama queen note: mijn ouders zagen mij kennelijk niet graag zoals ik was) Nu kijk ik daar helemaal anders tegenaan. Ik ben blij dat ik geen flappies heb.

Gebruik je valse wimpers?
Daar heb ik 's morgens voor het werken niet echt de tijd voor en als ik uiteindelijk vakantie heb maak ik daar de tijd niet voor. Het gevoel van valse wimpers gaat na een tijdje op mijn zenuwen werken, hoe goed ze ook zijn. Neen dus.


Draag je haarextensions?
Ik heb haarextensions, maar die draag ik nooit. Dezelfde reden als de reden van de valse wimpers telt hier een beetje. Ik kan helemaal niet tegen het gevoel van de clipjes + mijn persoonlijke haar golft enorm, terwijl de extensions recht en strak zijn. Elke dag mijn haar krullen (+mijn natuurlijke haar krult niet door middel van een krultang) zie ik niet echt zitten. Ik kan nog duizend andere excuses verzinnen, maar you get my point... Alhoewel ik ooit lang haar hoop te hebben.

Gebruik je iedere dag make-up?
Aan deze vraag ben ik schuldig. Al is het maar een druppel BB-Cream of een likje mascara, ik doe het dagelijks op. Al is het meestal bitter weinig als het echt op dagelijke basis is.


Kan je nog zonder make-up?
Zeker, bijvoorbeeld op zondag of op luie dagen. Ik ga ook probleemloos zonder make-up de deur uit. Maar heel stiekem mis ik dat likje mascara en druppeltje BB-Cream wel.


Draag je nepnagels?
Ik vind nepnagels een beetje oude chichi mevrouw waarde hebben. Ik vind het heel onnatuurlijk en niet heel erg mooi.
Verf je je haren?
Ik heb er al vaak over nagedacht om mijn haren te verven in een ombré effect, maar ik durf niet echt. Welke blonde idioot gaat haar natuurlijke lokken verven in een andere kleur, terwijl alle brunettes voor blond gaan. Ik zit nog steeds te twijfelen.


Ga je onder de zonnebank?
Zonnebank betekent voor mij: sproeten extra, verbrand zijn en in de toekomst melanomen (mijn moeder had een even melkwitte huid als ik en kan er bijna over meespreken). Neen, uit schrik voor dat laatste.


Gebruik je zelfbruiner?
Nee, maar ik ben van plan om ermee te beginnen. Ik ben momenteel nog op zoek naar het geschikte product voor mij. Het is wel een heel gedoe, maar het zou leuk zijn als ik een tikkeltje bruiner zou zijn. Dat ziet er ook een heel stuk gezonder uit.
Heb je tattoos?
Nee, maar ik heb er wel eentje gecreëerd. Het blijft een nadenk gedoe, maar ooit zal ik het toch wel doen. Wie-waar is nu nog de vraag.


Heb je piercings?
Hier kan ik enkel kort 'neen' op antwoorden. Nooit gehad en nooit gewild. Tenzij gaatjes in de oren telt *droog*.


Volgens mij ben ik niet superfake, maar hou ik vooral van het natuurlijke element een duwtje in de rug te geven met wat make-up. Overdaad schaadt. Maar hoe zit het met jullie? Ik tag: http://femketje.nl/ - http://beautybeforebreakfast.nl - http://www.makemeblush.nl/ - http://www.thefruitybeauty.nl/ - http://www.coffeesandcherries.blogspot.be/
© Dresses and Daisies | All rights reserved.