maandag 22 juli 2013

TAG - The rainbow tag

The rainbow TAG doet momenteel overal de ronde, dus laat ik mijzelf er ook aan geloven. Ik heb deze TAG gewoon overgenomen, dus voel je vrij om hetzelfde te doen. Daar gaan we dan...

ROOD ORANJE GEEL GROEN BLAUW INDIGO VIOLET ROZE MULTICOULOR

Bij bepaalde producten was het een enorme moeilijke keuze om te kiezen, soms kon ik wel twee producten bij een kleur plaatsen of vond ik net niet wat ik wilde. Wat was deze TAG moeilijker dan op het begin leek. Niet alle kleuren matchen dus 100%.


ROOD 
China glaze - ravishing dahling: goed dekkend lakje en een prachtig donkerrode kleur
NYX round lipstick - snow white: lievelings-lipstick als het om een rode kleur gaat. Dieprood en goed te verdragen op de lippen dus meer dan redenen genoeg om de lipstick te vermelden.
ORANJE 
Peach/oranje blushes in het algemeen: ik nam deze sleek blushes in de kleur Rose Gold en Coral. Ze zorgen (deze kleur zorgt) voor een prachtig effect op de wangen.
GEEL
Mythic oil: dit product is niet meer weg te denken uit mijn douche-ritueel. Het maakt mijn haar super zacht en laat het lekker geuren. Hmm~
Brush cleanser van the beauty blender: deze zat samen bij mijn beauty blender, maar kan ook perfect gebruikt worden om kwasten te wassen. Hij doet super goed zijn werk.


GROEN 
Coconut care: deze ruikt heerlijk naar kokos en maakt de haren heel zacht. Ook deel van mijn douche-ritueel. Het logo is groen... (fail 1)
BLAUW 
Lerarenkaart: elke nieuwe leerkracht krijgt een lerarenkaart. Wat was ik in mijn nopjes toen ik de mijne kreeg!
INDIGO 
Nivea soft: deze crème smeer ik dagelijks op mijn gezicht om te hydrateren. Doet na al die jaren zijn werk nog steeds goed. Het logo is indigo (fail 2).
VIOLET 
Ooglidprimer van Urban Decay: what can i say? This makes my day!
ROZE 
Essence blush brush: dagelijks blush opbrengen doe ik met deze budget vriendelijke kwast. Deze kwast moet zeker niet onderdoen voor duurdere kwasten.


MULTICOULOR
Squishy spiegeltjes: Ik kon geen make-up product of ander verzorgingsproduct vinden in mijn stash dat paste dus besloot ik om deze spiegeltjes te kiezen (fail 3). Ik vind deze enorm leuk om uit mijn tas te grabbelen. Superschattig en tegelijk hi-la-rish!


Welke producten uit je stash kan jij plaatsen bij de moeilijke multicolour kleur?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.