donderdag 1 augustus 2013

After beauty comes fashion - Neon

De neon trend is al een tijdje in, maar daarom is het niet minder leuk om er eens een artikeltje aan te wijden. Zowel kleren als gadgets mochten er aan geloven. Even een overzichtje:

1. Om de neon-trend-toer op te gaan moet je heus geen volledige neon outfit in elkaar knutselen. Eén enkel neon kledingstuk kan je hele outfit een andere look geven. Als je voor een volledige zwarte outfit gaat maakt een neon t-shirt of een neon rokje alles helemaal af. Wees er maar zeker van dat iedereen je in de gaten heeft met deze killer-look.

2. Statement necklaces zijn tha bomb en al zeker als ze neon zijn. Een saaie outfit krijgt meteen heel wat kleur met zo'n soort ketting. Duur hoeven deze kettingen zeker niet te zijn. Op Ebay, in de H&M ... kan je heel wat soorten vinden. Even zoeken dus voor je de perfecte ketting in jouw smaak zal vinden, maar het zoeken zal beloond worden.

3. Het vergt enige durf om neon kleuren te dragen, maar om deze ook nog eens te combineren met een druk patroon zorgt ervoor dat het dek helemaal van de dam is. Durf je? Dan kan je prachtige combinaties maken.

4. Schoenen, kettingen, armbanden, handtassen, ... kan je in geuren en kleuren kopen, dus ook in de neon-trend. Een saaie outfit kan helemaal opgefleurd worden door neon. Ook leuk is om de kleur van je schoenen aan te passen aan de kleur van je handtas of omgekeerd. Teveel kleuren neon is leuk, maar soms schaadt overdaad. 
5. Accessoires groot of klein, ze mogen zeker in een neon kleurtje zijn. Deze twee handtassen kleuren de outfit.

6. Durf je verder gaan dan enkel één kledingstuk of accessoires? Ga dan volledig neon! Je kan verschillende neon kleuren met elkaar combineren. Zorg er dan wel voor dat de accessoires de outfit wat rustiger maken zoals dit zachte blauw. 

7. Er bestaan niet alleen felle fluor markeerstift kleuren neon, maar ook een neon kleur met een pastelachtige tint erin is mogelijk. Deze broek is neon, maar komt niet te hard over door de zachtheid ervan. Enkele details in de kleren, zoals bovenaan in de bloes, zorgt voor een toffe combinatie. De schoenen en handtas mogen elkaar mooi aanvullen doordat ze dezelfde kleur zijn.

Heb jij een neon kleurtje in je kast liggen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.