zaterdag 24 augustus 2013

Arabische eyeliner - Kuhul Noor-ul-Ain

Tijdens het shoppen in Brussel botste ik op deze vreemd uitziende make-up. Ik was er zo nieuwsgierig naar dat ik het maar besloot mee te nemen, samen met een paar schoenen en nog veel meer. Lang leve shopdagen!Meer dan dat het een Khölpotlood en dat je er de mooiste ogen mee krijgt weet ik niet. In het pakket zitten een vreemd uitziende kogel  en een tube. Als ik de verpakking omdraai merk ik op dat het product op een plantaardige basis is gemaakt. Whut? Moest hier nog een applicator aanzitten of is die er vanaf gedonderd? Nee hiermee kan ik geen mooie lijntjes zetten op mijn ooglid en ik vrees dat ik op mijn waterlijn met dit ding niet durf te komen. A poke in the eye is never far away...


Dit ziet er al stukken beter uit, maar toch nog steeds vreemd. Deze köhl is intens zwart en trekt dikke lijnen.


Of ik de producten opnieuw zou kopen? Waarschijnlijk niet, maar toch ben ik blij dat ik deze meegenomen heb. Het is altijd interessant om te zien wat andere landen doen om zich op te maken in een meer traditionele stijl. Ik heb er twee bijzondere producten bij in mijn collectie. En voor die kleine 1,29 euro hoef ik niets te vrezen.

Heb jij buitenlandse make-up in je stash?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.