zaterdag 3 augustus 2013

Current favorites - 2#Accessoires - Deze handtas in de kringloop was een heuse vondst. Ik zocht al lang naar een soortgelijke tas, maar dan in het zwart. Na wat aarzelen nam ik hem mee, maar spijt heb ik zeker niet. Het uiltje kreeg ik als een cadeau van een collega om mij een goede toekomst te werken en met veel werk(gelegenheid). De smurfenzakdoekjes (waar ik heerlijk in gesnotterd heb, hoera!) en mijn vaste blogboekje waren een must in de handtas.

Kledij - Een in een haast gekocht jurkje in de solden werd mijn beste aankoop van de vakantie. Wat ben ik er blij mee! Ik plaatste het jurkje al op instagram.

Beauty - Een MAX mineral blush uit de Action, dat moet ik gewoon testen. Het is een hele fijne blush geworden die ik momenteel dagelijks op heb. Een review over de katy perry wimpers lees je hier, dit is een heuse favoriet uit de collectie. Ook de Essence stay matt lip creams mogen niet ontbreken in dit arikel. Ik schreef er al iets over en vind ze heerlijk om op te hebben. Ze laten wel een geurtje en smaakje achter, maar dat is op zich niet storend. 

Eten - Geen bijzonder eten dat ik moet melden. Helaas (pindakaas?).


Muziek - En alweer is Lana del Rey de grote winnaar als het op muziek aankomt. Vooral één liedje dan. Als dit liedje op een plaat had gestaan had ik hem kapot gedraaid. Dit liedje is afkomstig uit de film The great gatsby.

Serie/film - Net zoals bij het eten is er niet echt een film of serie geweest die mijn aandacht trok.


Gewild - Momenteel wil ik heel enkele producten uit de nieuwe Essence collectie. Ik ben er al speciaal voor naar een Kruidvat voor geweest, maar helaas, hij lag er nog niet. Volgende keer beter!

Gevoel - Ik voel mij enorm gelukkig en vind dat alles momenteel erg meezit na een harde tijd. Alles valt op zijn pootjes en momenteel voelt alles aan als 'meant to be'. Ik heb opnieuw een erg lieve vriend, heb werk voor volgend jaar met een eigen klas en weet wie mijn echte goede vrienden zijn. Ook met de site gaat het erg goed!

Plannen - Geen al te grote plannen deze keer. Vooral mijn studie in het buitengewoon onderwijs afmaken door mijn eindwerk dit keer wel in te dienen. Ik wilde het echt perfect en tot in de puntjes verzorgen!

Welke current favorites heb jij op dit moment?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.