zaterdag 31 augustus 2013

Current favorites - 3#Beauty - Een review over de harajuku girls parfum in G kon je hier al lezen. Ik botste er per ongeluk op voor een klein prijsje. Wat was ik blij dat ik alles heb kunnen scoren van de Me&My ice cream lijn van Essence. Vooral de highlighter is een enorme aanwinst in mijn stash, maar ik ben even tevreden over de andere producten van de lijn. Tijdens mijn Elf aankoop bestelde ik de wenkbrauw set van de studio lijn, samen met een wenkbrauwgel. Ik ben er heel tevreden mee, review volgt. Douchen is heerlijk met deze douchegel in een macaron en violette geur. Review hier.

Kledij - Er is deze maand geen kledingstuk geweest dat mijn favoriet was.

Eten/drinken - Verslaafd aan deze koude koffie, vooral in de vanille en caramel smaak.


Accessoires - Ik kreeg deze mok van mijn neefje. Deze krijgt een ereplaats op mijn bureau op het werk. Ik lees de laatste tijd veel. Lezen komt bij mij met momenten. Momenteel lees ik deze over griekse mythen en sagen, gewoon omdat mij dat enorm interesseert. Het kettinkje van Mijnnaamketting is een goede aankoop geweest. Ben er nog steeds blij mee en draag het geregeld.


Muziek - De Belgen mogen trots zijn op de muziek die er wordt gemaakt. Heel wat liedjes van bij ons haalden de hitlijsten. Ik ben Stromae deze maand enorm gaan waarderen. Papaoutai - Stromae.

Serie/film - Deze maand ben ik -op het gemak- de allereerste afleveringen van F.C. de kampioenen aan het bekijken. Grotendeels omdat ik die nog nooit gezien heb en dat een regelrechte schande is. Hopelijk krijg ik de rest via de krant aanbieding te pakken.


Gewild - Deze maand wilde ik enorm graag een bestelling plaatsen bij Eyelipsface en dat heb ik ook gedaan. Het filmpje hierboven is de shoplog daarvan die jullie vorige week konden bekijken. Even denken. Ik wil heel graag dat de examens van mijn vriend snel voorbij zijn.

Gevoel - Gelukkig. En nerveus, maar dan omdat ik bijna op mijn nieuw werk moet beginnen.

Plannen - Werken + veel bloggen ertussen. Het zullen drukke en vernieuwende weken voor mij zijn. Ik hou de tafel nu al vast.

Welke current favorites heb jij op dit moment?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.