woensdag 7 augustus 2013

Essence - Me&My Ice Cream

De euforie kon niet op toen ik hoorde over deze nieuwe collectie van Essence. Als zoetebek ben ik een grote fan van ijsjes, maar als deze als make-up thema wordt gebruikt is het hek al helemaal van de dam. Na enkele keren zonder succes een Kruidvat te bezoeken stond ik eindelijk voor een vol rek met de Me&My ice cream lijn van Essence. Score.01 I scream Ice cream: De hand wipes (= om je handen en huid te verfrissen) zien er ontzettend schattig uit, maar zijn zeer klein. Het pakje is ongeveer 10 op 7 cm groot, maar dat maakt het wel handig om in je handtas kwijt te kunnen. De doekjes ruiken ook heerlijk zoet. Er zitten 15 stuks in een pakje. Een grappig feitje is dat je de doekjes niet in het toilet mag gooien. Dankje voor de tip...


01 Ice bomb: Ik heb nog geen cream blush in mijn stash dus vond dit het perfecte moment om er eentje aan te schaffen. Net zoals de wipes is dit product ook erg klein (5cm). Er zit geen geur aan de blush wat een pluspunt is. De blush bevat ook veel pigment, maar dat kan je verzachten als dat nodig is door te blenden. Zie swatch hieronder.


Deze shimmer pearls waren de reden dat ik zo verzot was op de collectie. Wat zijn deze mooi! De bolletjes geven een shimmer-achtige finish achter. Zelf ben ik geen fan van glitters, want die gaan altijd overal zitten. Deze shimmers blijven mooi waar ze moeten zitten. Er zit wel een zoet geurtje aan deze bolletjes. Een beetje zoals... euhm... zoete waterijsjes? Swatch hieronder.


Ik ben heel erg blij met deze aankoopjes uit de collectie. Verder waren er geen producten die mijn aandacht trokken. Euforie is er al genoeg omdat ik de producten heb gescoord die ik wilde #truestory. Je kan de collectie nog steeds vinden in het kruidvat. 

Heb jij al iets uit deze collectie gekocht? 
© Dresses and Daisies | All rights reserved.