dinsdag 20 augustus 2013

Shoplog - Rue de brabant

Een tijdje geleden ging ik gezellig shoppen met een vriendin in Rue de brabant. Die straat kan je vinden aan de achterkant van het station. Je kan er heerlijk shoppen voor kleine prijsjes. Waarvan de spullen precies kwamen, dus de naam van de winkels, kan ik niet meer zeggen. Het waren er gewoon te veel en ze lijken ontzettend hard op elkaar. Toch had ik een shoplog beloofd, so here it is!Blijkbaar heb ik plots een grote liefde voor streepjes, want ik kocht twee jurkjes met streepjes. Rode jurkje is 12 Euro en het zwarte ook.


Ik wilde al een tijdje open hakken met bloemen, dus nam ik deze voor 10 Euro mee.


Nieuwe ballerina's, hoognodig, voor 10 Euro.


Slippers voor bij het vriendje, omdat ze daar de gewoonte hebben om slippers te dragen, voor 5 Euro.


Deze khol-liner vond ik zo bijzonder dat ik hem meenam voor 1,29 Euro. Een review volg nog voor de geïnteresseerden. Deze liner is zeker niet iets wat je dagelijks tegenkomt, voor mij toch niet. Daarom niet minder leuk!

Kende jij Rue de brabant al?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.