zaterdag 10 augustus 2013

Vondst van de maand - Harajuku lovers G

Slenteren in je favo winkel, gewoon omdat je zin hebt om te slenteren, en in je ooghoek één van je favoriete parfums zien verschijnen voor een tientje. Een tientje??? Ik maakte net geen duikbeweging naar het laatste exemplaar van G in de rekken.G is afkomstig uit een serie parfums: Love, music, lil' angel, baby en G. Misschien had je het al herkend door het schattige flesje, want deze werd uitgebracht door Gwen Stefani met een Harajuku girls thema. Af en toe wordt er een limited edition versie uitgave gedaan in een bepaald thema en worden de flesjes in een nieuw thema gestoken. Dit is de originele versie, wat niet wil zeggen dat het er minder schattig uitziet.


De geur is een tropische cocktail van romige kokosnoot en tropisch fruit. Ik zou het als crèmerig en fruitig kunnen omschrijven. De geur blijft ook een hele tijd hangen, zelfs een hele dag. Een leuk extraatje aan het parfum is dit tekstje aan de binnenkant van de zwarte doos: "You got the wicked style I like the way that your are I am your biggest fan". Leuk zaken met je te doen Gwen. Ik hoop op meer tekstjes!

Een nadeeltje is dat het flesje enorm groot is, terwijl de inhoud klein is. Schattig is het zeker, maar om het geheel mee te nemen op reis zal het proppen worden. Gelukkig bestaan er veel mogelijkheden, zoals een klein parfumverstuivertje, om dat probleem op te lossen.


Deze Harajuku girl G, maar ook de andere 4 exemplaren, zijn nu te koop in het Kruidvat voor 10 euro per stuk. En geen paniek, het is een full size exemplaar! Go get it!

Ga jij deze parfum scoren nu het nog kan?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.