maandag 30 september 2013

Current favorites - 004#Kledij - Ik kocht een leuke comfy trui en oh wat is dat een goede aankoop geweest. Hij zit enorm lekker en is nog eens leuk ook. Perfect voor tijdens het werk, maar ook in mijn vrije tijd. De schoentjes bij de trui heb ik enorm vaak gedragen deze maand.


Beauty - Een hele boel favorieten in de beauty categorie, dus houd jullie maar vast! De essence concealer 16h kwam al een paar keer terug, maar ik vind hem dan ook enorm fijn. Hij blijft goed zitten en past goed bij mijn huidskleur. Nog een product van essence, namelijk de stay matte lip creams, doen het ontzettend goed. Ze zijn mooi en je voelt ze niet echt zitten. Vooral dat laatste puntje vind ik zeer belangrijk, want dat is de reden dat ik niet veel lipproducten draag. Ik kan ze niet zo goed verdragen, maar de lipcreams wel. Drie Elf producten zijn in mijn dagelijkse bakje beland: Elf setting spray, elf eyebrow kit en elf eyebrow/lash gel. Tot slot twee mascara's van Essence. Ik gebruik voor het grootste deel de waterproof mascara en werk verder af met de black (paarse) versie. 

Accessoires - Accessoires van vorige maand tellen nog steeds deze maand. Ook hier geen spectaculaire nieuwtjes, helaas!

Eten/drinken - Geen specifiek favoriete eten deze maand.Muziek - Dit lied zou meteen passen in een Geordie shore aflevering, maar toch trok het mij deze maand enorm aan. Een oppep liedje dat mij meteen vrolijk maakte. http://www.youtube.com/watch?v=f54mR8cMD-o

Serie/film - Er is momenteel geen serie die ik volg. De laatste film die ik gezien heb -en die vrij goed was- is the lone ranger. Zeker een kijkje waard en met Johnny Depp op zijn best. Nu in de bios.


Gewild - Wat ik nu vooral wil is een hele hoop nieuwe winterkleren, want de winterkleren die ik nu al heb draag ik al een paar jaar. Wat extraatjes voor de winter zijn altijd welkom, dus daar moet ik nog eens serieus voor gaan shoppen. Oh en ik zou het nog vergeten... Ik wil GTAV. Nu. Helaas heb ik geen playstation 3. Bummer.

Gevoel - Opgepept en moe. Opgepept wanneer ik aan het werk ben en moe wanneer ik thuiskom. Maar het moe zijn gaat gepaard met een gevoel van voldaanheid. Dan heb ik weer een heleboel kinderen geholpen en dat doet goed. Ook voel ik dat het jaar enorm snel zal gaan... het is al herfst. Ik ben al een maand aan het werk. De tijd gaat zo snel!

Plannen - Het bloggen zo goed mogelijk combineren met mijn werk. Momenteel is het enorm druk en 's avonds ben ik vaak te moe om aan de slag te gaan voor de blog. Toch lukt het mij om 3 keer (en zelfs meer) een artikel klaar te krijgen. Ik krijg ook versterking van vriendinnetje Nikita, dus daarvoor ben ik haar heel dankbaar. Verdere plannen naast het bloggen? Niet direct, maar vooral veel weggaan en bijpraten met vriendinnen!

Welke current favorites heb jij op dit moment?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.