zaterdag 14 september 2013

Eyelipsface Essentiel - Brightening Eye Color

En nog een Eyelipsface review om het af te leren. Vandaag toon ik jullie deze welbekende 1 euro brightening eye color paletten. Heel goedkoop, maar daarom ook kwaliteitsvol? Eens kijken...Ik zocht naar het dierenproefvrije logo, wat Elf vaak draagt, maar ik kon het niet vinden. Zouden deze paletten toch op dieren getest zijn? Dit zorgt voor wat onduidelijkheid.


Waar zijn de oogschaduws van dit brownstone palet? Even mijn bril opzetten? Oh? Is dat het? Jup... heel weinig pigmentatie. Het is wel mogelijk om de oogschaduw op te bouwen zodat de kleur wat duidelijk wordt, maar dan heb je wel een eindje werk. De oogschaduw zorgt voor veel fallout.


Ah, een iets gepimenteerder palet dan het vorige en gelukkig maar. De kleuren zijn wel heel licht waardoor ze niet goed overkomen op de foto wegens mijn bleke huid, maar pigment is er wel. Net zoals het vorige palet zijn de kleuren goed op te bouwen en makkelijk te blenden. Toch is het niet echt een palet om over naar huis te schrijven. Ik ben er tevreden over, maar het is zeker niet 'wauw'.


Dit day 2 night palet is het meest gepigmenteerd van de drie, alhoewel het zwarte iets minder gepigmenteerd is. Deze oogschaduws zijn heel zacht, waardoor ze heel korrelig zijn, maar wel heel goed te blenden zijn zonder de intensiteit van de kleuren te verliezen. Mijn favoriet van de drie.


Ik heb zeker geen spijt over de aankoop van deze paletjes, ook al is deze review vrij negatief. Het pigment laat niet echt van zich horen, maar als de kleuren rustig opgebouwd worden valt er nog iets van te maken. Voor 1 euro mogen we ook niet teveel verwachten, want daarmee kan je vandaag de dag niet eens meer een kauwgom uit de bak draaien. Al bij al toch tevreden dus.

"Ga jij voor veel pigment of bouw je liever op met weinig pigment?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.