donderdag 5 september 2013

Favoriete youtubers van het moment - Aug. 2013

Ik vind het heel fijn om youtube filmpjes te kijken als relaxatie. Er zijn heel wat bijzondere mensen op de wereld die op hun eigen manier die bijzonderheid in de kijker willen zetten. Als ik een persoon op youtube kanaal op de voet volg wil dat zeggen dat er karakter in zit. Klik op de plaatjes om naar hun kanaal te gaan.


Grav3yardgirl


Dat er een hoekje af is van deze blogster moet je mij niet duidelijk maken, maar toch maakt deze meid mijn dag met een handomdraai beter. Goedgemutst en op haar eigen manier gaat ze door het leven en dat deelt ze met haar kijkers. Er zijn ook vaak make-up tutorials, fashion video's en hauls op te zien. 


Hartbeat

Nog een meid met veel karakter, die lesbisch is en daar heel trots op is, is Hartbeat. Zij deelt op een humoristische manier haar mening met de wereld. Ik lig altijd strike met haar filmpjes, waarin ze altijd heel serieus is, maar spot met anderen. I liek this shit!

Divamakeupqueen

Hoe durf ik geen make-up goeroe vermelden op een beauty site, foei! Deze Wing (dat is haar naam) toont op een lieve manier haar liefde voor make-up met haar kijkers. Extra leuk is dat ze soms cello concerten gaat geven en je dan meeneemt achter de schermen. Waarom? Voor de vele make-up artiesten natuurlijk.
Anneorshine

Deze beauty ken ik al van sinds haar beginjaren, want toen had ik ook een DIY youtube kanaal. Zij was zo lief om mij af en toe een hart onder de riem te steken en we volgden elkaar een tijdje op de voet. Intussen is dat al jaren geleden en is zij uitgegroeid tot een grote youtuber. Haar filmpjes zitten heel mooi in elkaar en ze maakt steeds prachtige dingen met haar goede idee├źn. Zowel mode, DIY als beauty komen er voor.

Van welke youtubers zit jij te popelen dat er een nieuwe video online komt?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.